Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ”Έρωτας μετά” 14/10: Οι εξελίξεις του αποψινού επεισοδίου
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

”Έρωτας μετά” 14/10: Οι εξελίξεις του αποψινού επεισοδίου

''Έρωτας μετά'' 14/10: Δευτέρα σήμερα και η σειρά του Alpha επιστρέφει με νέο επεισόδιο και εξελίξεις.

”Έρωτας μετά” 14/10: Δευτέρα σήμερα και η σειρά του Alpha ‘Έρωτας Μετά’, επιστρέφει με νέο επεισόδιο και καταιγιστικές εξελίξεις. Ένα δυνατό ερωτικό θρίλερ που προβάλλεται κάθε Δευτέρα,Τρίτη και Τετάρτη στις 21.50. Ένα τροχαίο. Δύο επιβάτες. Το σώμα της γυ­ναίκας εξαφανίζεται. Ο άνδρας πέφτει σε κώμα. Μια σειρά ερωτημάτων ζητούν απαντήσεις. Μία ιστορία έρωτα και μυστηρίου που εκτυλίσσεται σε δύο χρόνους, σ’ ένα παρελθόν γεμάτο μυστικά και πάθη, σ’ ένα παρόν που ψάχνει απαντήσεις. Το σενάριο υπογράφει ο Παναγιώτης Ιωσηφέλης, σε συνεργασία με τους Μαρία Βρεττού, Αθηνά Γερολύμπου και Μάνο Παπαϊωάννου, ενώ τη σκη­νοθεσία ο Στέφανος Μπλάτσος.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της Τετάρτης, είδαμε την Ηλέκτρα, η οποία αφού έμαθε καινούρια στοιχεία για την σχέση ανάμεσα στον Κωνσταντίνο και στην Άννα, κατέληξε μεθυσμένη και θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης. Ωστόσο χάρη στην παρέμβαση ενός τρίτου προσώπου, μπόρεσε να γλυτώσει και καταλήγει στο σπίτι του Χρήστου. Εκεί, παρακαλεί τον Χρήστο να πάνε από κοινού στο σπίτι των δύο εραστών.

”Έρωτας μετά” 14/10: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της Δευτέρας

Το αποψινό επεισόδιο της Δευτέρας έρχεται και φέρνει εξελίξεις και νέα στοιχεία στην σειρά του Alpha. Η Όλγα δείχνει στον Παπαδόπουλο υλικό από την κάμερα που εντοπίστηκε στο σπίτι στην Ιτιά, οι δικαιολογίες της για τον τρόπο που έφτασε στα χέρια της δεν τον πείθουν. Την ίδια στιγμή κι ενώ η Αντιγόνη πιέζει για αποτελέσματα στην έρευνα, αρχίζει να συνειδητοποιεί πως μπορεί κι εκείνη να αποτελεί στόχο. Στο παρελθόν ο Κωνσταντίνος και η Άννα επιχειρούν να επιστρέψουν στην καθημερινότητα και να διαχειριστούν τη νέα συνθήκη, προσπαθώντας να μείνουν μακριά ο ένας από τον άλλο. Μια έκπληξη που κάνει ο Χρήστος μετά το μάθημα, θέλοντας να καλοπιάσει την Άννα, θα τους φέρει, για ακόμα μια φορά, μαζί.

”Έρωτας μετά” 14/10: Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις