Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Αντετοκούμπο σχέση έγκυος: Πατέρας θα γίνει ο “Greek Freak”
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αντετοκούμπο σχέση έγκυος: Πατέρας θα γίνει ο “Greek Freak”

Αντετοκούμπο σχέση έγκυος: Χαρμόσυνα τα νέα για τον Γιάννη Αντετοκούμπο.

Αντετοκούμπο σχέση έγκυος: Η σύντροφος του Γιάννη Αντετοκούμπο, Μαράια, ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram πως, περιμένει το διάδοχο του MVP της κανονικής περιόδου στο ΝΒΑ και έτσι σύντομα ο “Greek Freak” θα γίνει πατέρας. Είναι μία πολύ χαρμόσυνη είδηση για τον Γιάννη και τη Μαράια. Οι οικογένειές τους φυσικά πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Στη φωτογραφία που ακολουθεί μπορείτε να δείτε την ανάρτηση της Μαράια με τη χαρακτηριστική λεζάντα: «Baby freak» έρχεται σύντομα! Και υπάρχει ένα next δίπλα στο όνομα της φανέλας του Αντετοκούμπο. Ο Γιάννης κάνει πλάκα και ρωτάει «ποιος είναι ο πατέρας;» ενώ ο Θανάσης Αντετοκούμπο έστειλε καρδούλες.

Αντετοκούμπο: Η βράβευση ως MVP του ΝΒΑ

Τον Ιούνιο του 2019, ο Γιάννης Αντετοκούμπο συγκίνησε όλη την Ελλάδα με την ομιλία του όταν παρέλαβε το σπουδαίο βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη του NBA.  “Θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό που με ευλόγησε με αυτό το ταλέντο για να βρεθώ σε αυτή τη θέση. Ό,τι κάνω το κάνω μέσα από αυτόν. Να ευχαριστήσω την ομάδα μου, τους συμπαίκτες μου. Δεν κερδίζει μόνος του κάποιος 60 αγώνες. Όλοι οι συμπαίκτες μου ήταν έτοιμοι να έρθουν στον πόλεμο μαζί μου. Να ευχαριστήσω το προπονητικό επιτελείο. Να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες που με πίστεψαν. Ήμουν 18 χρονών από την Ελλάδα όταν με εμπιστεύτηκαν. Θέλω να ευχαριστήσω το Μιλγουόκι, την Ελλάδα και τους Νιγηριανούς που με υποστηρίζουν. Ξέρω ότι στην Ελλάδα είναι 6 το πρωί όταν παίζω, αλλά μου στέλνουν μηνύματα κάθε μέρα.”

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις