Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Μαρία Κίτσου Άγριες Μέλισσες: Η πρωταγωνίστρια μιλά για όλα στον Αρναούτογλου
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μαρία Κίτσου Άγριες Μέλισσες: Η πρωταγωνίστρια μιλά για όλα στον Αρναούτογλου

Μαρία Κίτσου Άγριες Μέλισσες: Η καταξιωμένη θεατρική ηθοποιός, φέτος συστήθηκε στο ευρώ κοινό μέσα από τη μικρή οθόνη.

Μαρία Κίτσου Άγριες Μέλισσες: Είναι από τις ηθοποιούς που τη φετινή τηλεοπτική σεζόν διαπρέπει στην τηλεόραση ως Λενιώ στις «Άγριες Μέλισσες». Η Μαρία Κίτσου βρέθηκε καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην πρεμιέρα του «The 2night Show» και μίλησε για τις πτυχές της ζωής της που δεν γνωρίζουμε. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην αγοραφοβία που αντιμετωπίζει πολύ συχνά και την εσωστρέφεια του χαρακτήρα της. «Το χειροκρότημα δεν το χαίρομαι γιατί ντρέπομαι πάρα πολύ» είπε και μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που αντιμετώπισε την κατάθλιψη στα 17. Όπως είπε μίλησε δημοσίως για αυτό θέλοντας να βοηθήσει άλλους ανθρώπους, επισημαίνοντας ότι η κατάθλιψη περνά διάφορα στάδια. Δήλωσε πως δεν ήθελε να βγει από το σπίτι και δεν έκανε καμιά χαρούμενη σκέψη. «Οι δυνατοί άνθρωποι είναι αυτοί που θα ζητήσουν βοήθεια» πρόσθεσε.

Μιλώντας για τον πατέρα της η Μαρία Κίτσου ανέφερε πως ήταν πολύ αυστηρός και δεν την άφηνε να διαβάζει εξωσχολικά βιβλία. «Λέω βρισίδια, είμαι αθυρόστομη, αν γίνει κάτι στο δρόμο με το αυτοκίνητο, θα κατέβω να τσακωθώ» είπε για τον χαρακτήρα της. Τα social media την περιγράφουν ως «εθνική μας χήρα» και η Μαρία είπε πως γελάει πολύ με όλο αυτό. «Γελάω με την καρδιά μου σαν παιδάκι. Είμαι πολύ ανοιχτή στην κριτική» είπε.

Μαρία Κίτσου: Είναι ερωτευμένη

Η ηθοποιός Μαρία Κίτσου, που τιμήθη­κε με το βραβείο Μελί­να Μερκούρη το 2012 για την ερμηνεία της στο έργο «Ορφανά» του Ντένις Κελί που σκηνο­θέτησε ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος στο θέα­τρο του Νέου Κόσμου, έγινε ευρέως γνωστή ως «Μαρία Πολυδούρη» στην τηλεοπτική σειρά «Καρυωτάκης», ενώ οι θεατρόφιλοι τη γνωρίζουν καλά. Όσο για τον έρωτα στη ζωή της είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι έχει σταθεί τυχερή και βρίσκεται σε σχέση εδώ και πολλά χρόνια. «Αν δεν είμαι ερωτευμένη νιώθω κενή» είπε χαρακτηριστικά και υπογράμμισε πως δεν έχει άσχημα «πάθη», μόνο την αγάπη. Ο τυχερός είναι ο μουσικοσυνθέτης Μί­νως Μάτσας.

Μαρία Κίτσου: Η γνωριμία με τον Μίνωα Μάτσα

Οι δυο τους ήρθαν πιο κοντά πριν από περίπου ένα χρό­νο, κατά την προετοιμασία της παρά­στασης «Ο ηλίθιος» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, όπου ο Μίνως Μά­τσας είχε τη μουσική επιμέλεια, ενώ η Μαρία Κίτσου συμμετείχε. Από την πρώτη στιγμή ο ένας ξεχώρισε τον άλλον και πρώτη επίσημη εμφά­νιση έγινε στο πάρτι του Πάνου Κοκκινόπουλου χωρίς όμως να δί­νουν αφορμή για σχόλια. Η σχέση τους φέρεται να άλλαξε σελίδα κατά τη διάρκεια του έργου «Οιδίπους: Ο μύθος της ιστορίας του κόσμου όπως τον είπαν οι Έλληνες».

Η ηθοποιός αν και προτιμάει να μιλάει μέσα από την δουλειά της, εί­ναι τόσο ευτυχισμένη και δεν το κρύβει ούτε από τους δικούς της ανθρώπους άλλα ούτε και από τις κάμερες. Άλλωστε και η ίδια έχει δηλώσει σε συνέντευξη της: «Ο Μίνως με κάνει πολύ ευτυχισμένη! Ευτυχώ στο πλάι του. Είμαι πολύ καλά, νιώθω πολύ τυχερή κι ευγνώμων γι’ αυτό που ζούμε». Το ζευγάρι είναι πολύ χαμηλών τόνων και δεν προτιμάει τα κοσμοπολίτι­κα στέκια. Η δουλειά τους άλλω­στε είναι τέτοια που δεν τους επι­τρέπει πολλές εξόδους. Μια βρα­διάς με λίγους και εκλεκτούς φί­λους σε στέκια που λίγοι γνωρίζουν είναι το ιδανικό καθώς λατρεύουν την κουβέντα και την καλή παρέα.

Μαρία Κίτσου: Η άγνωστη αγάπη για το τραγούδι

Δεν είναι τυχαίο που η ηθοποιός έχει συνάψει σχέση με τον γνωστό μουσικοσυνθέτη, καθώς “απιστεί” στην υποκριτική με το τραγούδι. Πριν δύο χρόνια, είχε μιλήσει στον δημοσιογράφο, Αντώνη Μποσκοϊτη για την άγνωστη αυτή πλευρά της. “Στα οκτώ μου είχα φτιάξει ένα συγκρότημα που το έλεγα The Lions.  Ήθελα πολύ να μάθω πιάνο και μας πήγαν με τον αδερφό μου οι δικοί μου στο Ωδείο. Δεν το’ χε καθόλου ο αδερφός μου. Κάθε Τρίτη είχαμε κηδεία στο σπίτι, έκλαιγε για να μην πάει στο Ωδείο. Με έπιαναν οι καθηγήτριες και μου έλεγαν ”Πήγαινε να βοηθήσεις τον αδερφό σου”…Ψυχολογικό τραύμα μου είχε γίνει. Την επόμενη χρονιά, έτσι, το πήραν απόφαση οι γονείς μας και δεν μας ξανάστειλαν.

Εγώ είχα όμως τους Lions και σκάρωνα μουσικές και στιχάκια. Έκανα όνειρα να ανοίξουμε ένα μαγαζί σε μια αλάνα στο Χαϊδάρι, όπου πηγαίναμε κι εγώ έπαιρνα μέτρα, τους έλεγα ”Εδώ θα μπει η σκηνή, εκεί οι θέσεις” κ.λπ. Είχα σχέδια και έκτοτε δεν έκανα κάτι άλλο στο τραγούδι, πέραν τραγουδομαχιών που κάναμε με τις φίλες μου. Τρελό, λοιπόν, ήταν όταν μου πρότεινε η Ευσταθία να γράψουμε το ”Σε θέλω”, αλλά και να φτιάξουμε από κοινού μία μουσικοθεατρική παράσταση. Εμπιστεύθηκε τη φωνή μου; Δεν ξέρω.”

Μαρία Κίτσου: Οι εμφανίσεις με την Ευσταθία

Μαρία Κίτσου: Πιστεύω στη συντροφικότητα σε όλες τις τέχνες

“Το καλό με μένα είναι ότι το πρόσωπο μου μεταμορφώνεται πολύ εύκολα. Άμα αλλάξω μαλλί ή μακιγιάζ γίνομαι αλλιώς κι αυτό είναι φοβερό εργαλείο για κάθε ηθοποιό. Ευτυχώς. Το θέατρο σίγουρα δεν είναι μοναχικό. Το θέατρο είναι συλλογικό, συντροφικό, τελεία, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Ακόμα και μονόλογο να κάνεις, έχεις συνεργάτες. Απ’ την εμπειρία μου με την Ευσταθία, ούτε το τραγούδι είναι μοναχικό. Βέβαια, αν και ο τραγουδιστής έχει τη μπάντα του ή τους μουσικούς του, στέκει μονάχος του στη σκηνή. Είναι αυτός που εκτίθεται. Πιστεύω στη συντροφικότητα σε όλες τις τέχνες, είμαι και συντροφικός άνθρωπος, οπότε δεν μ’ αρέσει να κάνω πράγματα μόνη μου. Νιώθω υπέροχα με το ν’ ακούω τις γνώμες των άλλων, ακόμα και παιδιών που έχουν μόλις βγει στο θέατρο και νιώθουν άνεση να μου πουν τις παρατηρήσεις τους. Θεωρώ εξυπνάδα ν’ ακούς τους πάντες σήμερα.

Εγώ τελείωσα τις σπουδές μου στην αρχή της κρίσης. Έπρεπε να δουλεύεις συνέχεια τότε, ειδικά αν δεν είχες από πουθενά αλλού έσοδα, απ’ την οικογένεια κ.λπ. Δε μπορούσες να πας διακοπές, να κάνεις ένα διάλειμμα για να ξελαμπικάρεις. Να μην κάνεις θέατρο, αλλά να βλέπεις θέατρο, να βγαίνεις κι εσύ για να ψυχαγωγηθείς. Σίγουρα όλοι παλεύουμε για την επιβίωση, ωστόσο έχω σταθεί τυχερή γιατί ποτέ δεν έκανα πράγματα, τα οποία να μην πίστεψα. Θα προτιμήσω να στερηθώ και να μείνω με τα λιγότερα παρά να κάνω κάτι που δεν θα το ευχαριστηθώ. Το προτιμώ δηλαδή από το να πάθω κατάθλιψη μετά.”

Μαρία Κίτσου: Δείτε την εμφάνιση στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις