Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / “Έρωτας μετά” 09/10: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

“Έρωτας μετά” 09/10: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

"Έρωτας μετά" 09/10: Η σειρά του Alpha ”Έρωτας μετά” επιστρέφει σήμερα Τετάρτη στις τηλεοπτικές μας οθόνες, με νέο επεισόδιο και καταιγιστικές εξελίξεις. 

“Έρωτας μετά” 09/10: Μία ιστορία έρωτα και μυστηρίου που εκτυλίσσεται σε δύο χρόνους, σ’ ένα παρελθόν γεμάτο μυστικά και πάθη, σ’ ένα παρόν που ψάχνει απαντήσεις. Έντονες σχέσεις, δυνατά συναισθήματα, αγωνία και ανατροπές συνθέτουν μια σειρά από γεγονότα που όταν ξεκαθαρίσουν, θα φανεί αν μπορεί να υπάρξει “Έρωτας μετά”. Ένα δυνατό ερωτικό θρίλερ που προβάλλεται κάθε Δευτέρα,Τρίτη και Τετάρτη στις 21.50. Ένα τροχαίο. Δύο επιβάτες. Το σώμα της γυ­ναίκας εξαφανίζεται. Ο άνδρας πέφτει σε κώμα. Μια σειρά ερωτημάτων ζητούν απαντήσεις. Τι προκάλεσε το ατύχημα; Γιατί εξαφανίστηκε η γυ­ναίκα; Ποια είναι;

Η αναγνώρισή τους φέρνει στην επιφάνεια το μυστικό τους: ήταν εραστές. Τρία χρόνια πριν, η γνωριμία δύο ζευγαριών και η φιλία που ξεκίνησε μεταξύ τους πυροδότησε μία απαγορευμένη αγάπη. Η ένοχη σχέση των δύο εραστών θα στοιχειώσει το παρόν των συντρόφων τους. Η οικογενειακή τους αρμονία ήταν μία ψευδαίσθηση. Ο πόνος βαθύς, αλλά η ανάγκη να αποκαλυφθεί π αλήθεια επιτακτική», είναι ένα μέρος της σύνοψης. Το σενάριο υπογράφει ο Παναγιώτης Ιωσηφέλης, σε συνεργασία με τους Μαρία Βρεττού, Αθηνά Γερολύμπου και Μάνο Παπαϊωάννου, ενώ τη σκη­νοθεσία ο Στέφανος Μπλάτσος.

“Έρωτας μετά” 09/10: Τι θα δούμε απόψε

Στο παρόν, ενώ η έρευνα της αστυνομίας για την κάμερα που βρέθηκε στο σπίτι της Ιτιάς συνεχίζεται, η Ηλέκτρα καταβεβλημένη από τις νέες πληροφορίες για τη σχέση Κωνσταντίνου – Άννας, καταλήγει μεθυσμένη και γίνεται στόχος σεξουαλικής επίθεσης. Γλυτώνει με τη βοήθεια τρίτου και καταφεύγει στο σπίτι του Χρήστου – νηφάλια πλέον τον παρακαλεί να επισκεφτούν μαζί το σπίτι των εραστών.

Στο παρελθόν, μετά από την ανταλλαγή ενός φιλιού στο σπίτι των Μακρίδη, ο Κωνσταντίνος και η Άννα, κλείνουν το πρώτο τους ραντεβού. Σε αυτό βρίσκονται για πρώτη φορά μαζί – η επιστροφή και των δύο στην καθημερινότητά τους είναι και για τους δύο βασανιστική.

“Έρωτας μετά” 09/10: Δείτε το τρέιλερ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις