Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / “Άγριες μέλισσες”: Η Κίτσου αποκαλύπτεται – Η Ακρίτα αποθεώνει τη σειρά
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

“Άγριες μέλισσες”: Η Κίτσου αποκαλύπτεται – Η Ακρίτα αποθεώνει τη σειρά

"Άγριες μέλισσες": Οι τηλεθεατές θέλουν να μάθουν όσα περισσότερα μπορούν για την πρωταγωνίστρια της σειράς του Ant1, που όλοι συμφωνούν ότι είναι εξαιρετική.

“Άγριες μέλισσες”: Αμέσως μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου, όλοι μιλάνε για τις “Άγριες Μέλισσες”. Η πρωταγωνίστρια, Μαρία Κίτσου, ήδη καταξιωμένη θεατρική ηθοποιός, απολαμβάνει τώρα την αποδοχή που της αξίζει. Πολλοί δεν γνωρίζουν ότι η Μαρία Κίτσου είναι εξαιρετική τραγουδίστρια, εκτός από ηθοποιός γκάμας. Η φωνή της διαθέτει ένα ιδιαίτερο γρέζι. Μάλιστα, η νεαρή ηθοποιός έχει συνεργαστεί με την τραγουδοποιό, Ευσταθία κι έχουν πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα.

Εν αναμονή της τηλεοπτικής συνέντευξης που θα παραχωρήσει απόψε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, “Tonight” στις 23.45, ας θυμηθούμε τη συνομιλία της με τον δημοσιογράφο, Αντώνη Μποσκοϊτη το 2017, που τώρα αναδημοσιεύεται στο “Κουτί της Πανδώρας”. Η Μαρία Κίτσου είχε εμβαθύνει στην αρσενική της πλευρά, τη θεατρική της πορεία και τον έρωτα. “Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου μ’ άρεσε τρομερά να τραγουδάω. Τους ζάλιζα στο σπίτι με το να το παίζω υψίφωνος (γέλια). ”Σκάσε, μας έχεις ζαλίσει” φώναζαν οι γονείς μου.

Μαρία Κίτσου: Η εμφάνιση στον Ιανό

Μαρία Κίτσου: Η άγνωστη αγάπη για το τραγούδι

Στα οκτώ μου είχα φτιάξει ένα συγκρότημα που το έλεγα The Lions.  Ήθελα πολύ να μάθω πιάνο και μας πήγαν με τον αδερφό μου οι δικοί μου στο Ωδείο. Δεν τό’χε καθόλου ο αδερφός μου. Κάθε Τρίτη είχαμε κηδεία στο σπίτι, έκλαιγε για να μην πάει στο Ωδείο. Με έπιαναν οι καθηγήτριες και μου έλεγαν ”Πήγαινε να βοηθήσεις τον αδερφό σου”…Ψυχολογικό τραύμα μου είχε γίνει. Την επόμενη χρονιά, έτσι, το πήραν απόφαση οι γονείς μας και δεν μας ξανάστειλαν.

Εγώ είχα όμως τους Lions και σκάρωνα μουσικές και στιχάκια. Έκανα όνειρα να ανοίξουμε ένα μαγαζί σε μια αλάνα στο Χαϊδάρι, όπου πηγαίναμε κι εγώ έπαιρνα μέτρα, τους έλεγα ”Εδώ θα μπει η σκηνή, εκεί οι θέσεις” κ.λπ. Είχα σχέδια και έκτοτε δεν έκανα κάτι άλλο στο τραγούδι, πέραν τραγουδομαχιών που κάναμε με τις φίλες μου. Τρελό, λοιπόν, ήταν όταν μου πρότεινε η Ευσταθία να γράψουμε το ”Σε θέλω”, αλλά και να φτιάξουμε από κοινού μία μουσικοθεατρική παράσταση. Εμπιστεύθηκε τη φωνή μου; Δεν ξέρω.

Μαρία Κίτσου: Πιστεύω στη συντροφικότητα σε όλες τις τέχνες

Το καλό με μένα είναι ότι το πρόσωπο μου μεταμορφώνεται πολύ εύκολα. Άμα αλλάξω μαλλί ή μακιγιάζ γίνομαι αλλιώς κι αυτό είναι φοβερό εργαλείο για κάθε ηθοποιό. Ευτυχώς. Το θέατρο σίγουρα δεν είναι μοναχικό. Το θέατρο είναι συλλογικό, συντροφικό, τελεία, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Ακόμα και μονόλογο να κάνεις, έχεις συνεργάτες. Απ’ την εμπειρία μου με την Ευσταθία, ούτε το τραγούδι είναι μοναχικό. Βέβαια, αν και ο τραγουδιστής έχει τη μπάντα του ή τους μουσικούς του, στέκει μονάχος του στη σκηνή. Είναι αυτός που εκτίθεται. Πιστεύω στη συντροφικότητα σε όλες τις τέχνες, είμαι και συντροφικός άνθρωπος, οπότε δεν μ’ αρέσει να κάνω πράγματα μόνη μου. Νιώθω υπέροχα με το ν’ ακούω τις γνώμες των άλλων, ακόμα και παιδιών που έχουν μόλις βγει στο θέατρο και νιώθουν άνεση να μου πουν τις παρατηρήσεις τους. Θεωρώ εξυπνάδα ν’ ακούς τους πάντες σήμερα.

Εγώ τελείωσα τις σπουδές μου στην αρχή της κρίσης. Έπρεπε να δουλεύεις συνέχεια τότε, ειδικά αν δεν είχες από πουθενά αλλού έσοδα, απ’ την οικογένεια κ.λπ. Δε μπορούσες να πας διακοπές, να κάνεις ένα διάλειμμα για να ξελαμπικάρεις. Να μην κάνεις θέατρο, αλλά να βλέπεις θέατρο, να βγαίνεις κι εσύ για να ψυχαγωγηθείς. Σίγουρα όλοι παλεύουμε για την επιβίωση, ωστόσο έχω σταθεί τυχερή γιατί ποτέ δεν έκανα πράγματα, τα οποία να μην πίστεψα. Θα προτιμήσω να στερηθώ και να μείνω με τα λιγότερα παρά να κάνω κάτι που δεν θα το ευχαριστηθώ. Το προτιμώ δηλαδή από το να πάθω κατάθλιψη μετά.

Άγριες Μέλισσες: Τα διθυραμβικά σχόλια του Αρναούτογλου

Ο Έλληνας παρουσιαστής μίλησε λίγο πριν την πρεμιέρα του στον “Ελεύθερο Τύπο”. “Η Μαρία Κίτσου δίνει την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη, οπότε ήταν μια πολύ ωραία τηλεοπτική στιγμή για μένα. Εχω πάθει σοκ μαζί της με το πώς ερμηνεύει το ρόλο της. Είμαι φανατικός της σειράς και δεν το λέω γιατί το σίριαλ είναι στον ΑNT1, αλλά επειδή είναι αλήθεια. Από κοντά, η Μαρία είναι μια τελείως διαφορετική γυναίκα. Μπορώ να σου πω ότι από τη συνέντευξη που κάναμε είδα ότι έχει αυτό το ταμπεραμέντο της Ρένας Βλαχοπούλου, έχει τρομερό χιούμορ και πολύ ωραία ιστορία στη ζωή της.”

Άγριες Μέλισσες: Η αποθέωση της Ακρίτα

Ενθουσιασμένη έχει δηλώσει η Έλενα Ακρίτα με τη νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» που έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό. Η δημοσιογράφος με ένα σχόλιό της στο λογαριασμό της στο Facebook, αποθέωσε ένα εκ των πρωταγωνιστών, τον Γιώργο Γεροδιδάκη, που υποδύεται τον Μελέτη, τον επιστάτη του Δούκα. «Ο Μελέτης σου θεός. Νιώθω περήφανη για σένα, αγόρι μου» έγραψε η Έλενα Ακρίτα και αμέσως ο ηθοποιός της απάντησε.

Άγριες Μέλισσες: Γιώργος Γεροδιδάκης
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις