Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Νάταλι Πόρτμαν ταινία: Με την πιο τολμηρή της εμφάνιση στην πρεμιέρα
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Νάταλι Πόρτμαν ταινία: Με την πιο τολμηρή της εμφάνιση στην πρεμιέρα

Νάταλι Πόρτμαν ταινία: Στην πρεμιέρα του τελευταίου της έργου ''Lucy in the Sky'' φόρεσε το πιο βαθύ ντεκολτέ που έχουμε δει να τολμά στην καριέρα της.

Νάταλι Πόρτμαν ταινία: Στην πρεμιέρα της τελευταίας της ταινίας ‘Lucy in the Sky‘ φόρεσε το πιο βαθύ ντεκολτέ που έχουμε δει να τολμά στην καριέρα της. Η Νάταλι Πόρτμαν τα τελευταία χρόνια μας έχει συνηθίσει σε κομψές, ρομαντικές εμφανίσεις, αλλά αυτή τη φορά έκανε την ανατροπή. Στην πρεμιέρα της τελευταίας της ταινίας ‘Lucy in the Sky’ φόρεσε το πιο βαθύ ντεκολτέ που έχουμε δει να τολμά στην καριέρα της. Για την ακρίβεια πρόκειται για ένα top που συνδυάστηκε με μια φούστα δίνοντας την εντύπωση του little black dress look. Δημιουργία του οίκου Givenchy και οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι  μας άρεσε αυτή η αλλαγή στο styling της πασίγνωστής ηθοποιού.

Γεννημένη στις 9 Ιουνίου του 1981, η Νάταλι Πόρτμαν πραγματοποίησε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο το 1994 στην ταινία «Léon» του Λικ Μπεσόν. Έκτοτε έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές και σημαντικές ταινίες, ενώ το 2015 έκατσε για πρώτη φορά και στην καρέκλα του σκηνοθέτη, παρουσιάζοντας την μεγάλου μήκους ταινία της, «Ιστορία Αγάπης και Σκότους» (A Tale of Love and Darkness). Χτίζοντας παράλληλα την καριέρα της ως ηθοποιός, η Πόρτμαν αποφοίτησε από το Χάρβαρντ με πτυχίο στην ψυχολογία, ενώ έχει σπουδάσει επίσης στο Εβραϊκό Πανεπιστήμιο στην Ιερουσαλήμ, όπου έμαθε Αραβικά και Εβραϊκά, ενώ σπούδασε Ανθρωπολογία της Βίας και Ισραηλινή Ιστορία.

Νάταλι Πόρτμαν ταινία: Οι εμπειρίες της ηθοποιού με τους αστροναύτες της NASA

Η Νάταλι Πόρτμαν δεν μπορεί να πιστέψει πως καταφέρνουν οι αστροναύτες να διατηρούν ψυχική ισορροπία μετά τις διαστημικές αποστολές. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός πρωταγωνίστησε στο «Lucy In The Sky» του Noah Hawley και συζήτησε με εξειδικευμένο προσωπικό της NASA και αστροναύτες που πέρασαν αρκετό καιρό στην διεθνή διαστημικό σταθμό, για να καταλάβει καλύτερα τις ψυχολογικές και σωματικές επιπτώσεις ενός διαστημικού ταξιδιού. Μιλώντας στο WENN, η Portman σχολίασε πως η προσαρμογή στην επίγεια ζωή ήταν ζόρικη, με πολλούς από αυτούς να λιώνουν τις σόλες των παπουτσιών τους και να σέρνουν τα πόδια τους στο βάδισμα, καθώς τα σώματα τους είχαν συνηθίσει να βρίσκονται σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας.

Η Νάταλι Πόρτμαν συμπρωταγωνιστεί με τον Jon Hamm στο δράμα «Lucy In The Sky», το οποίο είναι βασισμένο εν μέρει στην πραγματική ιστορία της Lisa Nowak. «Υπάρχει ένα ολόκληρο πρωτόκολλο για την ψυχολογική ευεξία επειδή μπορεί να είναι μεγάλο σοκ να βρίσκεται κανείς [στο διάστημα] και να επιστρέφει. Υπάρχουν πάρα πολλές αξιολογήσεις που περνούν οι υποψήφιοι αστροναύτες για την κοινωνική και συναισθηματική ευεξία τους, καθώς μόνο το να βρίσκεται κανείς εκεί πάνω είναι πολύ δύσκολο, να βρίσκεσαι με μια μικρή ομάδα ανθρώπων σε έναν περιορισμένο χώρο για μεγάλα χρονικά διαστήματα και ορισμένες φορές κάτω από αγχωτικές συνθήκες» δήλωσε η Portman. Όπως εξήγησε στην συνέχεια, οι υποψήφιοι αστροναύτες πρέπει να είναι «αρκετά ισορροπημένοι» για να έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στο διάστημα, αλλά και να προσαρμοστούν ξανά στην ζωή στην Γη, χωρίς να υποστούν σοβαρές ψυχολογικές επιπτώσεις, όπως ο χαρακτήρας που υποδύεται στην ταινία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις