Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Διαιτητής τένις ανήλικη: Σάλος – Ωμό καμάκι σε 16χρονη που μάζευε μπαλάκια (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Διαιτητής τένις ανήλικη: Σάλος – Ωμό καμάκι σε 16χρονη που μάζευε μπαλάκια (vid)

Διαιτητής τένις ανήλικη: Σκάνδαλο ξέσπασε στο τένις, με τον Τζιανλούκα Μοσκαρέλα που έχει διευθύνει μεγάλες αναμετρήσεις, να έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Διαιτητής τένις ανήλικη: Σάλο έχει προκαλέσει η συμπεριφορά κορυφαίου Ιταλού διαιτητή σε αγώνα τένις όταν κατά τη διάρκεια του ματς, την έπεφτε με απόλυτη ωμότητα σε 16 χρόνο κορίτσι που μάζευε τα μπαλάκια. Και ενώ τα φώτα στον χώρο του τένις πέφτουν κυρίως στους πρωταγωνιστές, όπως ο Στεφανος Τσιτσιπας, ο διαιτητής, είναι σήμερα θέμα συζήτησης στη χώρα. «Είσαι πολύ σέξι» έλεγε στο 16χρονο κορίτσι. Στη συνέχεια γίνεται ακόμα πιο χυδαίος, καθώς ακούγεται να την ρωτάει «ζεσταίνεσαι… μήπως, σωματικά ή συναισθηματικά;». Κάμερες έχουν καταγράψει τον Τζιανλούκα Μοσκαρέλα, τον αδίστακτο διαιτητή, να λέει στο κορίτσι «είσαι φανταστική» με την 16χρονη να του απαντά «ευχαριστώ».

Ωστόσο ο ρέφερι τένις δεν έμεινε μόνο στην παρενόχληση της κοπέλας. Στην αναμέτρηση του Πέδρο Σόουζα με τον Ενρίκο Ντάλα Βάλε, κατέβηκε από την καρέκλα του και πήγε στον Ιταλό τενίστα για να του δώσει οδηγίες! Ο τηλεοπτικός φακός «έπιασε» τον Μοσκαρέλα να λέει: «Θα έπρεπε να κερδίσεις αυτό το ματς 6-1, 6-1. Είχε 45 break point. Συγκεντρώσου, σε παρακαλώ». Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα στον αγώνα για το ATP Challenger Tour στη Φλωρεντία, ανάμεσα στον Πέδρο Σούσα και στον Ενρίκο Ντελά Βάλε.

Διαιτητής τένις: Οι γονείς της 16χρονης σκέφτονται να κινηθούν νομικά

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΑΤΡ ο διαιτητής Μοσκαρέλα έχει ήδη τεθεί σε διαθεσιμότητα μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα, καθώς εκτός από το συμβάν με την 16χρονη, σε βάρος του Ιταλού διαιτητή υπήρξαν και άλλες καταγγελίες για αντίστοιχη συμπεριφορά. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Corriere Fiorentino οι γονείς της 16χρονης εξετάζουν το ενδεχόμενο να κινηθούν νομικά κατά του Τζιανλούκα Μοσκαρέλα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις