Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Ριάνα εγκυμοσύνη: Έγκυος η γνωστή τραγουδίστρια με βάση τις τελευταίες φήμες
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ριάνα εγκυμοσύνη: Έγκυος η γνωστή τραγουδίστρια με βάση τις τελευταίες φήμες

Ριάνα εγκυμοσύνη: Σε πρόσφατη εμφάνιση της η ποπ τραγουδίστρια πυροδότησε της φήμες που τη θέλουν να περιμένει το πρώτο της παιδί.

Ριάνα εγκυμοσύνη: Φήμες θέλουν την γνωστή Pop τραγουδίστρια να είναι έγκυος. Η Ριάνα χθες εμφανίστηκε σε γνωστό event στη Νέα Υόρκη, όπου αρκετοί φαν της έσπευσαν να την απολαύσουν. Αυτό που τους έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν τόσο η εξωτερική της εμφάνιση, όπου το στενό φόρεμα που επέλεξε τις τόνιζε ιδιαίτερα τη κοιλίτσα που όπως φαίνεται ήταν λίγο “φουσκωμένη”.

Μετά την εμφάνιση της στον Χορό του ιδρύματός της Diamond Ball ακολούθησε συνέντευξη. Εκεί δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαι μια μαύρη γυναίκα. Ήρθα στον κόσμο από μια μαύρη γυναίκα, που την έφερε στον κόσμο μια άλλη μαύρη γυναίκα και πρόκειται να φέρω στον κόσμο μια μαύρη γυναίκα». Αυτή της η δήλωση σε συνδυασμό με την εμφάνιση της  πυροδότησε ακόμη περισσότερο τις φήμες που τη θέλουν να φέρει στο κόσμο το πρώτο της παιδί.

View this post on Instagram

also… @fenty

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

https://www.instagram.com/p/B2fIZIBHCm4/

Ριάνα εγκυμοσύνη: Οι αντιδράσεις των φαν της

Το γεγονός αυτό, όπως είναι φυσικό κέντρισε αμέσως το ενδιαφέρον των φαν της, οι οποίοι έκαναν το Twitter να πάρει “φωτιά”. Άλλοι το αντιμετώπισαν με χιούμορ και άλλοι δεν μπορούσαν να κρύψουν τη συγκίνηση τους για το χαρμόσυνο γεγονός«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η Ριάνα είναι έγκυος.. Ω Θεέ μου, να την έχεις μητέρα είναι ευλογία», έγραψε ένας ακόλουθος της. «Κάποιος είπε ότι η Ριάνα είναι έγκυος με το άλμπουμ και όχι με μωρό», έγραψε ένας. «Η Ριάνα είναι έγκυος;;; Το όνομα του μωρού θα είναι πιθανώς ‘άλμπουμ’, γιατί δεν πρόκειται να το δούμε ποτέ, χαχα!».

Ο σύντροφος της τραγουδίστριας και ο  πιθανόν πατέρας

Τους τελευταίους μήνες η Ριάνα διατηρεί σχέση με τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία Χασάν Τζαμίλ. Σε πρόσφατη ερώτηση που της έκανε δημοσιογράφος, δεν επισημοποίησε κάτι αλλά ούτε και το διέψευσε απαντώντας με την ατάκα “Google it”. Ψάχνοντας λοιπόν στο διαδίκτυο την βλέπεις σε αρκετές παπαρατσικές φωτογραφίες αγκαλιά με το σύντροφο της. Αν οι φήμες περί εγκυμοσύνης ισχύουν πολύ πιθανόν ο μπαμπάς να μην είναι άλλος από τον γνωστό επιχειρηματία. Η ίδια έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι θέλει να είναι ευτυχισμένη. Μάλιστα δηλώνει χαρακτηριστικά: «Τα τελευταία χρόνια μόνο συνειδητοποίησα ότι πρέπει να έχουμε χρόνο για τον εαυτό μας, γιατί η ψυχική μας υγεία εξαρτάται από αυτό. Εάν δεν είσαι ευτυχισμένος, δεν θα είσαι ευτυχισμένος ούτε όταν κάνεις πράγματα που αγαπάς. Θα είναι αγγαρεία. Δεν θέλω ποτέ η δουλειά μου να είναι αγγαρεία».

 

https://www.instagram.com/p/BybQCLfBmPq/?utm_source=ig_embed

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις