Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ομιλία Μητσοτάκη ΔΕΘ 2019: “Αυτό ήταν το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ”, λέει η Ραλλία Χρηστίδου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ομιλία Μητσοτάκη ΔΕΘ 2019: “Αυτό ήταν το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ”, λέει η Ραλλία Χρηστίδου

Ομιλία Μητσοτάκη ΔΕΘ 2019: Η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Ραλλία Χρηστίδου στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά τις εκλογές ως εκλεγείσα βουλευτής.

Ομιλία Μητσοτάκη ΔΕΘ 2019: Στην εκπομπή One Talk Weekend μίλησε η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Ραλλία Χρηστίδου στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά τις εκλογές ως εκλεγείσα βουλευτής. Η κ. Χρηστίδου, μεταξύ άλλων σχολίασε και την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, κατηγορώντας στην ουσία για “αντιγραφή” από… τον ΣΥΡΙΖΑ. Επίσης, μίλησε  για την προετοιμασία της πριν αναλάβει το νέο της πόστο, καθώς και για τις συνθήκες στα έδρανα της Βουλής.

Η κ. Χρηστίδου υποστήριξε πως για να μπορέσει να ανταποκριθεί στη νέα της ιδιότητα, έκανε πολύ καλή προετοιμασίΑ. Συγκριτικά με την προηγούμενη δουλειά της, σημείωσε πως «ένας από τους λόγους που συνέχισε να ασχολείται με το τραγούδι είναι γιατί αισθανόταν ότι κάτι προσφέρει στο κοινό. Αντίστοιχα τώρα κάνει το ίδιο σε διαφορετικό, όμως, πλαίσιο». Μίλησε ακόμα για τις σχέσεις που έχει αναπτύξει με τους συναδέλφους της, αλλά και για την αντίδραση των φίλων της σχετικά με την απόφασή της να ασχοληθεί με την πολιτική.

Ραλλία Χρηστίδου: Ο κ. Μητσοτάκης παρουσίασε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ

Το έργο της στο ελληνικό κοινοβούλιο αφορά τις δύο επιτροπές οι οποίες της έχουν ανατεθεί. Αυτές είναι η επιτροπή μορφωτικών υποθέσεων στον τομέα της παιδείας και η επιτροπή που σχετίζεται με θέματα που αφορούν την ισότητα των φύλων, θέματα της νέας γενιάς και των δικαιωμάτων του ανθρώπου.

Τέλος, σχολίασε τις εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ. Όπως είπε, ο πρωθυπουργός παρουσίασε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Εκδήλωσε δε και τη δυσαρέσκειά της για τον συγκεντρωτισμό εξουσιών από την κυβέρνηση ΝΔ, το διορισμό του διοικητή της ΕΥΠ και τον διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου.

Δείτε τη συνέντευξη στο One:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις