Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Αντώνης Βαρδής θάνατος: Η σπαρακτική ανάρτηση του γιου του για τα 5 χρόνια “κενό”
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αντώνης Βαρδής θάνατος: Η σπαρακτική ανάρτηση του γιου του για τα 5 χρόνια “κενό”

Αντώνης Βαρδής θάνατος: Ο γιος του, Γιάννης Βαρδής, μας θύμισε την θλιβερή επέτειο με ένα σπαρακτικό μήνυμα και μια φωτογραφία του μπαμπά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Αντώνης Βαρδής θάνατος: Ήταν 2 Σεπτεμβρίου του 2014 όταν ο καλλιτεχνικός κόσμος πένθησε για τον Αντώνη Βαρδή. Χθες, συμπληρώθηκαν πέντε χρόνια από τον χαμό του και ο γιος του Γιάννης Βαρδής, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του πατέρα του, την οποία συνόδευσε με ένα συγκινητικό μήνυμα. «Ήρθε η αναθεματισμένη μέρα σου. 5 χρόνια σήμερα μπαμπά.

Πως περνάει έτσι ο καιρός δεν το πιστεύω ούτε εγώ που το ζω και σε σκέφτομαι καθημερινά. Μεγάλος ο πόνος ακόμα. Προσπαθώ κάθε μέρα να το διαχειριστώ. Θα φύγει ποτέ αυτός ο πόνος; Δεν ξέρω. Είναι μεγάλη η απουσία σου. Λείπει η παρέα σου, το γέλιο σου μέσα στο σπίτι, οι πλάκες σου, ο θυμός σου, οι συμβουλές σου, η επιφυλακτική προστασία σου όταν με έπαιρνες τηλέφωνο να μου πεις να προσέχω στην επιστροφή μετά από κάθε συναυλία. Μεγάλο το κενό.

Πάλεψε με το ‘τέρας’

Ο Αντώνης Βαρδής διαγνώστηκε με καρκινικό όγκο στο κεφάλι το 2013 και ξεκίνησε αγώνα για να κρατηθεί στη ζωή. Παρά τις θεραπείες που ακολούθησε, χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στη Γερμανία, μετά την οποία υπήρξαν ενδείξεις βελτίωσης της υγείας του. Παρ’ όλα αυτά η υγεία του γρήγορα επιδεινώθηκε καθώς η δεξιά πλευρά του παρέλυσε και δεν ήταν σε θέση να περπατήσει.

Παράλληλα, αντιμετώπιζε προβλήματα με τον οισοφάγο του. Έπειτα ακολούθησε ειδικές θεραπείες και νοσηλεύτηκε σε κρίσιμη κατάσταση σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας έχοντας στο πλευρό του την οικογένεια του και άτομα από το στενό του περιβάλλον. Απεβίωσε στις 2 Σεπτεμβρίου του 2014 στο Νοσοκομείο Υγεία.

Ο Βαρδής είχε παντρευτεί τρεις φορές. Από τον πρώτο του γάμο απέκτησε τον γιo του, τον τραγουδιστή Γιάννη και μια κόρη την Καλλιστώ. Ο δεύτερος γάμος του ήταν με την τραγουδίστρια και συνεργάτρια του Χριστίνα Μαραγκόζη, αλλά κατέληξε επίσης σε διαζύγιο. Ο τρίτος του γάμος ήταν με την Φιλοθέη Μαρία Σκιτζή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις