Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Κώστας Μήτρογλου: Έγινε viral με μια ντρίμπλα (vid)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κώστας Μήτρογλου: Έγινε viral με μια ντρίμπλα (vid)

Κώστας Μήτρογλου: Ο διεθνής επιθετικός Κώστας Μήτρογλου πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με την Αϊντχόφεν κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού και έγραψε... ιστορία με μια ντρίμπλα που έκανε το γύρο του κόσμου

Κώστας Μήτρογλου: Τετάρτη βράδυ (21/08) ανακοινώθηκε η μετακίνηση του στην Αϊντχόφεν και μια μέρα αργότερα έκανε ντεμπούτο στο ματς του Γιουρόπα Λιγκ με τον Απόλλωνα Λεμεσού. Ο Κώστας Μήτρογλου μπήκε στο 81′ στη θέση του Ιχατάρεν και πρόλαβε να κάνει αισθητή την παρουσία του χωρίς να χρειαστεί να σκοράρει. Ο διεθνής επιθετικός έκανε με περίτεχνη ντρίμπλα ανάμεσα σε δύο αντιπάλους, η οποία λίγο μετά τη λήξη έκανε το γύρο του κόσμου μέσω των social media.

Κάποτε ο Αμερικανός καλλιτέχνης και πρωτεργάτης της Pop Art, Άντι Γουόρχολ, είχε προβλέψει ότι οποιοσδήποτε άνθρωπος στον κόσμο θα μπορεί να γίνει διάσημος για 15 λεπτά. Σίγουρα δεν είχε στο μυαλό του ούτε τη λέξη viral ούτε την ταχύτητα με την οποία θα ταξίδευε μια εικόνα διαδικτυακά σε ολόκληρο τον πλανήτη. Τα 15 λεπτά θα μπορούσαν δηλαδή να είναι και 15 δευτερόλεπτα. Ίσως και λιγότερο, όπως στην περίπτωση του Μήτρογλου.

https://twitter.com/TeamOM_Officiel/status/1164637813406666755?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1164637813406666755&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.fosonline.gr%2Fpodosfairo%2Feyropi%2Farticle%2F63297%2Fmitrogloy-h-apisteyti-ntrimpla-poy-egine-viral-vid

Το στοίχημα του Φαν Μπόμελ

Η παραχώρηση του Μήτρογλου από τη Γαλατάσαραϊ στην Αϊντχόφεν έγινε υπό τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο. Ο ίδιος έβλεπε ότι δεν είχε μέλλον στην Τουρκία, οπότε αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στην Ολλανδία. Σε μια ομάδα μάλιστα που τον ήθελε ο προπονητής της, Μαρκ Φαν Μπόμελ, ο οποίος φαίνεται να τον προορίζει για βασικό. Στα 31 του άλλωστε ο Έλληνας επιθετικός είναι πολύ ώριμος για να βοηθήσει. Έχει περάσει με επιτυχία από πολλά πρωταθλήματα και ξέρει να προσαρμόζεται σε οποιεσδήποτε συνθήκες στο εξωτερικό.

Γαλατά και Αϊντχόφεν ήρθαν σε ειδική συμφωνία για το δανεισμό του για ολόκληρη τη σεζόν. Ο Μήτρογλου θα πάρει 1,95 εκατ. ευρώ από την τουρκική ομάδα και επιπλέον 1,25 εκατ. ευρώ από την PSV. Ό,τι καλύτερο σε μια περίοδο που χρειάζεται να έχει συμμετοχές, ώστε να παραμένει ενεργός και για την Εθνική ομάδα. Με εξαίρεση άλλωστε τη Γαλατάσαραϊ έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στις υπόλοιπες ομάδες που αγωνίστηκε. Και φυσικά το ίδιο σκοπεύει να κάνει στην Αϊντχόφεν.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις