Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Βίκυ Βολιώτη κόρη: Η τρυφερή αγκαλιά και τo συγκινητικό μήνυμα
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Βίκυ Βολιώτη κόρη: Η τρυφερή αγκαλιά και τo συγκινητικό μήνυμα

Βίκυ Βολιώτη κόρη: Μια ανάρτηση που προκαλεί συγκινήσεις και περνά δεκάδες μήνυμα έκανε η Βίκυ Βολιώτη στο Instagram.

Βίκυ Βολιώτη κόρη: Η ταλαντούχα ηθοποιός Βίκυ Βολιώτη είναι μία από τις πιο διακριτικές παρουσίες στον χώρο της υποκριτικής και ταυτόχρονα ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα του κοινού. Πριν από δύο εικοσιτετράωρα, “ανέβασε” στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία τρυφερή φωτογραφία με την κορούλα της και μία μητέρα κύκνο, που συνοδευόταν από ένα συγκινητικό μήνα.

“Γονείς και παιδιά! Δεν έχει σημασία αν έχουν φτερά, πούπουλα, γούνα, τρίχωμα, λέπια, δυο πόδια ή τέσσερα, όλοι οι γονείς αγαπούν τα παιδιά τους και θέλουν να τα προστατεύσουν! Ας σεβαστούμε όλα τα έμβια όντα, μπορούμε να ζήσουμε αρμονικά στον όμορφο πλανήτη μας που ανήκει σε όλους ανεξαιρέτως!”, έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Η τρυφερή φωτογραφία

Βίκυ Βολιώτη κόρη: Η μητρότητα της άλλαξε τη ζωή

Πριν από μερικά χρόνια και για την ακρίβεια, το 2015 η Βίκυ Βολιώτη και ο σύζυγός της Σίμος Σαρκετζής, υιοθέτησαν τη μικρή Άννα. Το κοριτσάκι τους κατάγεται από την Αιθοπία και όταν το πήραν για πρώτη φορά στην αγκαλιά τους ήταν μόλις 8 μηνών. Μετά από λίγο καιρό, η Άννα βαφτίστηκε στον Πανάγιο Τάφο, το εκκλησάκι που βρίσκεται στην Πλάκα, με νονούς τη Σμαράγδα Καρύδη και τον Θοδωρή Αθερίδη.

Με τον σύζυγό της

Βίκυ Βολιώτη κόρη: Πώς πήρε την απόφαση να υιοθετήσει παιδί

«Είμαι πάντα αμήχανη στο να απαντήσω σε αυτό. Για εμένα ήταν πάντα κάτι το πολύ φυσικό. Το θεωρούσα πιο πιθανό να υιοθετήσω ένα παιδί από το να αποκτήσω ένα βιολογικό, δικό μου παιδί. Μου φαινόταν τρελό ότι υπήρχαν παιδιά στον κόσμο που για κάποιους λόγους μένουν χωρίς γονείς.

Κάποτε κατάλαβα ότι το βασικό πρόβλημα στην Ελλάδα δεν είναι τόσο η γραφειοκρατία, αλλά το γεγονός ότι ευτυχώς δεν υπάρχουν πολλά μωρά ελευθέρα προς υιοθεσία. Η Αιθιοπία ήταν πάντα μία χώρα όπου ήθελα να πάω, που για κάποιον λόγο με γοητεύει πολύ η ιστορία της, συν το γεγονός ότι εκείνη την περίοδο κάποιες χώρες της Άπω Ανατολής είχαν κλείσει τα σύνορα τους, με αποτέλεσμα να μην μπορεις να πάρεις παιδιά από εκεί.

Ο φάκελος υιοθεσίας έγινε στην Ελλάδα. Στη συνέχεια κάναμε κάποια ταξίδια με τον Σίμο στην Αιθιοπία. Την Άννα την πρωτοπήρα αγκαλιά όταν ήταν 30 ημερών. Στην Ελλάδα ήρθαμε και οι τρεις όταν ήταν οκτώ μηνών», έχει δηλώσει η καταξιωμένη ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή της στην εφημερίδα Αγορά.

Η Βίκυ Βολιώτη για την υιοθεσία

Βίκυ Βολιώτη: Η επιστροφή στην τηλεόραση

Τη Βίκυ Βολιώτη, τη γνωρίσαμε τη δεκαετία του ’90, ενώ πολλοί έχουν συνδυάσει το όνομά της με την πετυχημένη σειρά «Λόγω Τιμής», η οποία μάλιστα επιστρέφει στις οθόνες μας, έπειτα από 20 χρόνια. Μάλιστα, η ηθοποιός συγκινημένη αποχαιρέτησε τους συνεργάτες της, μετά τα γυρίσματα.

Η Βίκυ Βολιώτη έγραψε λίγα λόγια στo Instagram για το πώς αισθάνεται που της δόθηκε η ευκαιρία να υποδυθεί ξανά «την Ηρώ», και να βρεθεί και πάλι στα τηλεοπτικά πλατό. «Τελείωσαν για μένα τα γυρίσματα στο «Λόγω τιμής, 20 χρόνια μετά». Ήταν μια πολύ συγκινητική διαδικασία. Ξέρετε, αυτή η σειρά δεν είναι ότι υπήρξε μια μεγάλη επιτυχία όταν πρωτοπαίχτηκε, κυρίως συμβολίζει – για μένα – μια ολόκληρη εποχή» σημείωσε, μεταξύ άλλων, η Βίκυ Βολιώτη.

Η ανάρτηση της ηθοποιού

View this post on Instagram

Τέλειωσαν για μένα τα γυρισματα στο «Λόγω τιμής, είκοσι χρόνια μετά». Ήταν μια πολύ συγκινητική διαδικασία. Ξέρετε, αυτή η σειρά δεν είναι ότι υπήρξε μια μεγάλη επιτυχία όταν πρωτοπαίχτηκε , κυρίως συμβολίζει – για μένα – μια ολόκληρη εποχή. Μια εποχή γεμάτη όνειρα για όλους μας, μια εποχή εφηβείας της ψυχης μας. Και μετά περάσαμε απότομα σε μια διάψευση, σε ένα σκοτάδι γεμάτο αγωνία και αβέβαιο μέλλον. Έτσι, η επιστροφή των γυρισμάτων για αυτό το σίριαλ ήταν για μένα μια συνάντηση με τη νεανική μου αποφασιστικότητα και ορμή, γεμίζοντας με με χαρά, θυμίζοντας μου το πάθος για ζωή που έχουμε στην εφηβεία μας. Ελπίζω στο ραντεβού μας στα τέλη Σεπτεμβρίου ( όταν θα αρχίσει να προβάλλεται η σειρά από τη συχνότητα του skai ) να μοιραστείτε μαζί μας τα ίδια συναισθήματα!!!Μέχρι τότε, καλή ξεκούραση και καλά μπάνια!!! @logotimis @skaitv #blackorangeproductions @lampisz @mirellapapaoikonomou @alkiskourkoulos @constantinemarkoulakisofficial @yorgos_pirpassopoulos #dimitrisalexandris @aggelikiaggelopoulou @christinalexanian @marianafpliotou @loukiamichalopoulou @niki_vakali @sissy.toumasi @mihalisarantis #endofshooting #series #television

A post shared by Vicky Volioti (@vickyvolioti_official) on

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις