Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ομάρ – Κρίσταλ Πάλας: Πρόταση 7,5 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό (vid)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ομάρ – Κρίσταλ Πάλας: Πρόταση 7,5 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό (vid)

Ομάρ - Κρίσταλ Πάλας: Αποφασισμένη να αγοράσει τον Ομάρ Ελαμπντελαουί είναι η Κρίσταλ Πάλας για να καλύψει το κενό του Γουάν Μπισάκα που πήγε στη Μάντσεστερ Γ.

Ομάρ – Κρίσταλ Πάλας: Δεξιό μπακ αναζητά η Κρίσταλ Πάλας για να καλύψει το κενό του Γουάν Μπισάκα και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί του Ολυμπιακού είναι μεταξύ των υποψηφίων. Η ομάδα του Λονδίνου που έχει διατηρήσει καλές σχέσεις με τους «ερυθρόλευκους» λόγω της μεταγραφής του Λούκα Μιλιβόγιεβιτς τον Ιανουάριο του 2017, είναι αποφασισμένη να κάνει νέα πρόταση, αυτή τη φορά για τον Νορβηγό αμυντικό που έχει καταγωγή από το Μαρόκο.

Όλα πάντως έγιναν πολύ γρήγορα αν κρίνουμε από τις δηλώσεις του Ομάρ μετά την πρόκριση με τη Βικτόρια Πλζεν το βράδυ της Τρίτης (30/07). “Κάθε καλοκαίρι, τέτοια περίοδο, τα ίδια και τα ίδια. Ότι ο Ομάρ θα φύγει, ότι ο Ομάρ δεν είναι ευχαριστημένος. Δεν ισχύει τίποτα από αυτά. Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι: Όσο δεν βγαίνω να δηλώσω κάτι μόνος μου, ας μην πιστεύει ο κόσμος όλα αυτά που ακούει. Είμαι χαρούμενος στον Ολυμπιακό” υποστήριξε ο ίδιος ο παίκτης.

Καλό βιογραφικό στην Πρέμιερ Λιγκ

Το μεσημέρι της Τετάρτης (31/08) η «Daily Mail» ήρθε να ταράξει πάλι τα νερά στο λιμάνι του Πειραιά. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ η Πάλας βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για τον Ομάρ. Προσφέρει μάλιστα 7,5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει προκειμένου να καλύψει το κενό του Μπισάκα που πήρε μεταγραφή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αν τυχόν πραγματοποιηθεί το deal δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα παίξει στην Αγγλία ο 28χρονος μπακ.

Ο Ομάρ έχει φορέσει τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι (2011-13) και για ένα διάστημα έπαιξε και στη Χαλ το 2017. Με τον Ολυμπιακό έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021 και πέρυσι έκανε μία από τις καλύτερες σεζόν με την ερυθρόλευκη φανέλα. Ωστόσο ενδεχόμενη παραχώρησή του θα βάλει σε μπελάδες τον Πέδρο Μαρτίνς και τους συνεργάτες του. Πίσω από τον Ομάρ μπορεί να αγωνιστεί στο δεξί άκρο της άμυνας ο Βασίλης Τοροσίδης και ο Γιάννης Μασούρας. Κανείς όμως από τους δύο δεν μπορεί να πάρει φανέλα βασικού. Συνεπώς ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί να βγει στην αγορά και να βρει ένα παίκτη πρώτης γραμμής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις