Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Burger Fest – Αθήνα 2019: Burger – Συναυλίες – Happenings
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Burger Fest – Αθήνα 2019: Burger – Συναυλίες – Happenings

Burger Fest - Αθήνα 2019: Ο μεγάλος θεσμός επιστρέφει

Burger Fest – Αθήνα 2019: Το Burger Fest της Αθήνας, το πρώτο και μεγαλύτερο food festival της πόλης επιστρέφει μεγαλύτερο από πότε. Το φεστιβάλ διοργανώνεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στο Αμαξοστάσιο Ο.ΣΥ. O μεγάλος θεσμός του burger και της διασκέδασης, για μικρούς και μεγάλους, επιστρέφει  με δύο απολαυστικά burgero-τριήμερα. Οι ημερομηνίες διεξαγωγής είναι στις 13/14/15, καθώς και στις 20/21/22 Σεπτεμβρίου 2019 στο Γκάζι.

Για άλλη μια χρονιά  μερικά από τα πιο καταξιωμένα εστιατόρια και burger houses της χώρας προσφέρουν τις δικές τους προτάσεις. Η φιλοσοφία του φεστιβάλ παραμένει η ίδια: Η αγάπη για το εξαιρετικό φαγητό, την μουσική και τις γευστικές εμπειρίες. Όλα αυτά γίνονται αφορμή για μια ακόμα σπουδαία συνάντηση με το κοινό της Αθήνας.

Burger Fest – Αθήνα 2019: Οι δραστηριότητες

Σε δύο τριήμερα όπου οι λάτρεις του καλού φαγητού θα έχουν την δυνατότητα να πειραματιστούν με εξωτικές συνταγές. Ακόμα να χαρούν παραδοσιακά burgers και να πιουν άφθονη μπύρα χορεύοντας στον ρυθμό του πλούσιου συναυλιακού προγράμματος και των live dj sets. Στις 13-14-15 και 20-21-22 Σεπτεμβρίου, απλώς ακολουθήστε τη μυρωδιά, θα σας οδηγήσει στο Αμαξοστάσιο!

Αιτήσεις – Συμμετοχές | burger houses:

M: 6945075523

E – mail: [email protected]

Url: https://burgerfest.gr

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις