Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Έλενα Χριστοπούλου: Η απάντηση στον Πάνο Καλλίτση και ένα βίντεο που προκαλεί συζητήσεις
LIFESTYLE

Έλενα Χριστοπούλου: Η απάντηση στον Πάνο Καλλίτση και ένα βίντεο που προκαλεί συζητήσεις

Έλενα Χριστοπούλου: Ένα νέο γύρο διαμάχης φαίνεται πως θα πυροδοτήσουν τα όσα αποκάλυψε ο Πάνος Καλλίτσης, στην εκπομπή της Ελεονόρας Μελέτη για τον χωρισμό του με την Έλενα Χριστοπούλου.

Έλενα Χριστοπούλου: Ο Πάνος Καλλίτσης βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα Μεσάνυχτα» και μίλησε ,μεταξύ άλλων για τον χωρισμό του από την Έλενα Χριστοπούλου πριν δύο χρόνια. «Με την Έλενα χωρίσαμε γιατί μου είπε πως ήθελε να βρει τον εαυτό της. Ο χωρισμός μου με την Έλενα είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχω περάσει στη ζωή μου. Εγώ ήμουν υπέρ του συναινετικού διαζυγίου, αλλά η Έλενα επέλεξε τη δικαστική οδό. Η επόμενη σχέση της Έλενας ήταν με έναν κοινό μας φίλο», είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ο Πάνος Καλλίτσης, αποκαλύπτοντας βασικές λεπτομέρειες που ήταν άγνωστες μέχρι τώρα που αποφάσισε να τις δημοσιοποιήσει.

Η Έλενα Χριστοπούλου αποφάσισε λίγες μέρες μετά να δώσει την δική της απάντηση σε όλα όσα ειπώθηκαν. Συγκεκριμένα, η γνωστή booker έκανε repost στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία με ένα ρητό του γνωστού φιλόσοφου Ζαν Ζακ Ρουσσώ. Μάλιστα, τη φωτογραφία δημοσίευσε πρώτος ο σύντροφός της, Αποστόλης Κώτσης. «Υπάρχουν πάντα τέσσερις πλευρές σε κάθε ιστορία: η δική σου εκδοχή, η δική τους εκδοχή, η αλήθεια και αυτό που πραγματικά συνέβη», ήταν το μήνυμα που θέλησε να στείλει η Έλενα Χριστοπούλου.

Δείτε τη φωτογραφία:

Έλενα Χριστοπούλου: Επισκεπτόταν τον Πάνο Καλλίτση στο νοσοκομείο με τον νυν σύντροφό της;

Ο Make up artist Πάνος Καλλίτσης στη συνέντευξή του αναφέρθηκε στο χωρισμό του από την Έλενα Χριστοπούλου αλλά και στη νέα σχέση της.  «Η νέα σχέση της Έλενας ήταν κοινός φίλος μας. Τον γνώριζα από πριν. Όταν το έμαθα… Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες, απλά δεν περίμενα πως θα συμβεί και στη δική μου οικογένεια. Για εμένα είναι αλλιώς τα πράγματα. Για εμένα οι γυναίκες των φίλων μου είναι έπιπλα. Είναι καναπεδάκια. Τέλος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καλλίτσης.

Ωστόσο, το πρωί της Παρασκευής, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, “Ευτυχείτε”, αναφέρθηκαν σε ένα από τα αφιερωματικά βίντεο που προβλήθηκαν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του Πάνου Καλλίτση και δεν σχολιάστηκε ως τώρα. Το βίντεο αφορούσε την Έλενα Χριστοπούλου που επισκεπτόταν τον τότε σύζυγό της Πάνο Καλλίτση στο νοσοκομείο, έπειτα την δολοφονική επίθεση που δέχτηκε. Στο βίντεο αυτό σύμφωνα με την εκπομπή “Ευτυχείτε” η γνωστή Manager συνοδευόταν από τον τότε φίλο της και νυν σύντροφό της, Τόλη Κώτση ο οποίος είναι ιδιοκτήτης γνωστής αλυσίδας αρτοποιίας.

Όσα είπε ο Πάνος Καλλίτσης:
Έλενα Χριστοπούλου – Αποστόλης Κώτσης (Fthis.gr)

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από την εκπομπή μετά το 1:11:30

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις