Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΣΥΡΙΖΑ ταξίδι: Μεγάλωσε η γυναικοπαρέα που φεύγει για Φλόριντα – Ποιοι συνθέτουν την… ομάδα
Ο,ΤΙ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ

ΣΥΡΙΖΑ ταξίδι: Μεγάλωσε η γυναικοπαρέα που φεύγει για Φλόριντα – Ποιοι συνθέτουν την… ομάδα

ΣΥΡΙΖΑ ταξίδι: Η Έλενα Παπαδοπούλου, κόρη του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σάκη Παπαδόπουλου και συνεργάτιδα του Ευκλείδη Τσακαλώτου, θα μεταβεί στο Ορλάντο με αποστολή.

ΣΥΡΙΖΑ ταξίδι: Κι άλλες γυναίκες του ΣΥΡΙΖΑ “μπήκαν” στη λίστα των στελεχών που θα ταξιδέψουν στο Ορλάντο της Φλόριντα, προκειμένου να έχουν συναντήσεις με ειδικούς από τον διεθνή οργανισμό FATF, ο οποίος έχει υπό τον έλεγχό του την εφαρμογή των κανόνων για το ξέπλυμα του μαύρου χρήματος. Στην ομάδα της γενικής γραμματέως Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ και κόρης του βουλευτή Τρικάλων, Σάκη Παπαδόπουλου, Έλενας Παπαδοπούλου, προστέθηκε ένα ακόμη όνομα, αυτό της Άννας Ζαΐρη, η οποία έγινε γνωστή από την υπόθεση Πετσίτη.

Η ομάδα των «8» άδραξε την ευκαιρία και δίπλα στο ταξίδι ενημέρωσης στο Ορλάντο των Ηνωμένων Πολιτειών,”έχωσε” και λίγες ημέρες άδεια, ώστε να συνεχίσει την dolce vita και τις διακοπές, είτε στις παραλίες της Φλόριντα, είτε παραδίπλα, στην Κούβα.

Μαζί της η κυρία Παπαδοπούλου θα πάρει άλλα 6 άτομα, εκτός της Ζαϊρη. Πιο συγκεκριμένα στην «αποστολή» έχουν συμπεριληφθεί τα ονόματα των:

Αργυρή Αποστολίδου, αναπληρώτρια προϊσταμένη του τμήματος Δ της Διεύθυνσης Χρηματοοικονομικής Πολιτικής

Παρασκευή Θεοδωροπούλου δικηγόρο, στο τμήμα Νομικής Υποστήριξης του υπουργείου Οικονομικών

Λήδα Τσαγκαράκη, υπάλληλο αποσπασμένη στο γραφείο της

Νίκη Διώτη, υπάλληλο αποσπασμένη στο γραφείο του κ. Τσακαλώτου

Κωνσταντίνα Ευδαίμων, προϊσταμένη του Τμήματος Α της Διεύθυνσης Στρατηγικού Σχεδιασμού της Ειδικής Γραμματείας ΣΔΟΕ

Ευτυχία Ταμβίσκου, υπάλληλο αποσπασμένη στη Βουλή

Σύμφωνα με έγγραφα της Διαύγειας, ενώ χρειάζεται να μείνουν στη Φλόριντα μέχρι τις 21 Ιουνίου, άλλοι θα αναχωρήσουν για την Ελλάδα στις 24 Ιουνίου και άλλα στελέχη του ΥΠΟΙΚ στις 27 του ίδιου μήνα. Η δε Έλενα Παπαδοπούλου, θα επιστρέψει στην Ελλάδα την 1η Ιουλίου, παρατείνοντας την παραμονή της για «προσωπικούς λόγους». Σύμφωνα με πληροφορίες του Βηματοδότη, η κυρία Παπαδοπούλου με άλλα στελέχη του ΥΠΟΙΚ, «είναι πολύ πιθανόν να πετάξει ως την… Κούβα για ολιγοήμερες διακοπές».

Δείτε τα σχετικά έγγραφα και την απόφαση για τη χρηματοδότηση του ταξιδιού της Άννας Ζαΐρη:

Όλη αυτή η υπόθεση δεν ήταν δυνατόν να μείνει ασχολίαστη από τα social media:

https://twitter.com/dp13pao/status/1137715894501683202?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1137715894501683202%7Ctwgr%5E393039363b74776565745f6d65646961&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Fpolitics%2Farticle%2F898576%2Fdolce-vita-suriza-sti-florida-oktada-me-prosthiki-zairi-apo-tin-upothesi-petsiti%2F

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις