Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Νεϊμάρ – βιασμός: Το μοντέλο μιλά για εκείνη τη νύχτα – Βίντεο, από το δωμάτιο του ξενοδοχείου
ΚΟΣΜΟΣ

Νεϊμάρ – βιασμός: Το μοντέλο μιλά για εκείνη τη νύχτα – Βίντεο, από το δωμάτιο του ξενοδοχείου

Νεϊμάρ - βιασμός: Η νεαρή που κατηγορεί τον Νεϊμάρ μίλησε δημόσια σχετικά με τη σεξουαλική επίθεση που ισχυρίζεται ότι δέχτηκε από τον άσο της Παρί Σεν Ζερμέν, σε δωμάτιο ξενοδοχείου.

Νεϊμάρ – βιασμός: Η γυναίκα που κατηγορεί τον Νεϊμάρ για βιασμό εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για το τι συνέβη εκείνη τη νύχτα. Η νεαρή αναφέρθηκε στη σεξουαλική επίθεση που ισχυρίζεται ότι δέχτηκε, από τον άσο της Παρί Σεν Ζερμέν Νεϊμάρ, σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Παρίσι, λέγοντας του είπα «Σταμάτα, όχι, εκείνος δεν μιλούσε και έκανε ο,τι έκανε» Σε τηλεοπτική της συνέντευξη στο κανάλι TV SBT που προβλήθηκε εχθές στην Βραζιλία, η Νατζίλα Τριντάντε Μέντες ντε Σόουζα εξήγησε το λόγο που βρέθηκε στο Παρίσι και στο ίδιο δωμάτιο με τον Νεϊμάρ.

Το νεαρό μοντέλο, της οποίας οι δικηγόροι παραιτήθηκαν από την υπόθεση, παραδέχτηκε ότι ένιωθε έλξη για τον Βραζιλιάνο άσο. «Ανταλλάζαμε μηνύματα στο Instagram και με ρώτησε πότε μπορώ να πάω στο Παρίσι. Του απάντησα ότι μπορώ ακόμη και τώρα αλλά δεν έχω λεφτά. Μου είπε ότι θα αναλάμβανε εκείνος τα έξοδα και πλήρωσε για το αεροπορικό μου εισιτήριο και το δωμάτιο στο ξενοδοχείο».

Αρχικά, όπως δήλωσε, είχε συμφωνήσει αρχικά να κάνει σεξ μαζί του. Ωστόσο οι ερωτικές τους περιπτύξεις στο δωμάτιο που ο ίδιος της είχε κλείσει πήραν βίαιη τροπή, όταν η ίδια αρνήθηκε να κάνει σεξ χωρίς προφυλακτικό. Όταν συνειδητοποίησε ότι ο Νεϊμάρ δεν είχε φέρει μαζί του προφυλακτικά, του είπε ότι δεν πρόκειται να γίνει τίποτα, και εκείνος, όπως ανέφερε, έγινε επιθετικός.

«Τον ρώτησα αν είχε φέρει μαζί του προφυλακτικό και είπε όχι. Έτσι του είπα ότι δεν θα συνέβαινε τίποτα μεταξύ μας. Δεν με άκουσε και προχώρησε στην πράξη. Του είπα ‘σταμάτα, σταμάτα, όχι, εκείνος δεν μιλούσε, απλά έκανε ό,τι έκανε» είπε. «Το μόνο που θέλω είναι δικαιοσύνη. Η εμπειρία με έχει τραυματίσει ψυχολογικά. Θέλω να πληρώσει για αυτό που έκανε», ανέφερε στη συνέντευξή της η νεαρή.

Η Νατζίλα Τριντάντε Μέντες ντε Σόουζα είπε «είμαι μια φυσιολογική κοπέλα που εργάζεται και σπουδάζει. Είμαι μοντέλο και σπουδάζω εσωτερική διακόσμηση. Μου αρέσουν τα σπορ, η γυμναστική και ο χορός, όπως και το να είμαι κόρη και μητέρα». Από την πλευρά του ο Νεϊμάρ απάντησε με ένα βίντεο στο Instagram στις κατηγορίες για βιασμό, ενώ έδωσε στη δημοσιότητα μηνύματα και αποκαλυπτικές φωτογραφίες που υποστηρίζει ότι του έστειλε η γυναίκα που τον κατήγγειλε για βιασμό.

Το βίντεο από το δωμάτιο τπου ξενοδοχείου

Αξίζει να σημειωθεί ότι το O Globo δημοσίευσε πριν μερικές ώρες ένα βίντεο, το οποίο δείχνει τον Νείμάρ και την κοπέλα να τσακώνονται στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, κατά τη δεύτερή τους συνάντηση, μετά τον φερόμενο βιασμό. H γυναίκα ακούγεται να λέει εξοργισμένη στον ποδοσφαιριστή: «Θα σε χτυπήσω! Ξέρεις γιατί; Γιατί εχθές μου επιτέθηκες και με άφησες εδώ μόνη». Η νεαρή εμφανίζεται στην κάμερα να χτυπάει τον Νεϊμάρ με τον ίδιο να αμύνεται, χρησιμοποιώντας τα πόδια του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις