Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Νεϊμάρ – βιασμός: Ίσως πληρώσει ακριβά τις καυτές συνομιλίες με το «θύμα» του που έβγαλε στη φόρα!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νεϊμάρ – βιασμός: Ίσως πληρώσει ακριβά τις καυτές συνομιλίες με το «θύμα» του που έβγαλε στη φόρα!

Νεϊμάρ - βιασμός: Η δημοσίευση των προσωπικών μηνυμάτων και των σέξι φωτογραφιών παραβιάζει το ιδιωτικό απόρρητο της κοπέλας

Νεϊμάρ – βιασμός: Ακόμα κι αν αποδειχθεί αθώος για την κατηγορία του βιασμού, ο Νεϊμάρ μπορεί και πάλι να καταλήξει στην φυλακή, μεταδίδουν σήμερα τα διεθνή ΜΜΕ. Η απόφαση του Βραζιλιάνου άσου να δημοσιεύσει τις συνομιλίες του στο WhatsApp με την Βραζιλιάνα νεαρή, η οποία τον κατηγορεί για βιασμό, παραβιάζει πιθανώς την νομοθεσία περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων. Σύμφωνα με τη εφημερίδα Sun, η υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Βραζιλίας, έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα ώστε να διαλευκάνει εάν ο παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν παραβίασε την ισχύουσα νομοθεσία, ποστάροντας μηνύματα αλλά και ημίγυμνες φωτογραφίες της καταγγέλλουσας. Το συγκεκριμένο αδίκημα, σύμφωνα με την Sun, που επικαλείται τοπικά ΜΜΕ, επισύρει ποινή κάθειρξης από 1-5 έτη.

Υπενθυμίζεται ότι στο βίντεο «απάντησή» του στην καταγγελία του βιασμού, ο 27χρονος δημοσίευσε τις τολμηρές φωτογραφίες που του είχε στείλει η κοπέλα κατά τη διάρκεια του ηλεκτρονικού τους φλερτ. Σε αρκετές από αυτές μάλιστα η Βραζιλιάνα πόζαρε τόπλες ή μόνο με τα εσώρουχα. Στο βίντεο όμως ο Νεϊμάρ συμπεριέλαβε και τα άκρως προσωπικά μηνύματα της κοπέλας στο WhatsUp, στα οποία η Βραζιλιάνα έγραφε στον ποδοσφαιριστή ότι θέλει να φιλήσει το μόριό του, και να του κάνει μασάζ. Σε άλλο μήνυμά της η νεαρή του έγραφε ότι θέλει να πάει γυμναστήριο ώστε να «χτίσει» έναν τέλειο πισινό για εκείνον.

Τι αναφέρει ο Νεϊμάρ στο βίντεο της απάντησής του

Με ένα βίντεο στα social media απάντησε ο Νεϊμάρ στις κατηγορίες για βιασμό, ενώ έδωσε στη δημοσιότητα μηνύματα και αποκαλυπτικές φωτογραφίες που υποστηρίζει ότι του έστειλε η γυναίκα που τον κατήγγειλε. «Όποιος με γνωρίζει, ξέρει τη συμπεριφορά μου, ξέρει ότι ποτέ δεν θα έκανα κάτι τέτοιο», δηλώνει στο βίντεο ο Νεϊμάρ, μετά την καταγγελία για βιασμό. Μία γυναίκα τον κατηγορεί ότι τη βίασε σε ξενοδοχείο στο Παρίσι, όπου την κάλεσε ο ίδιος και της έστειλε εισιτήρια για να ταξιδέψει στη Γαλλία από το Σάο Πάολο.

Στο ίδιο βίντεο στο Ιnstagram ο Νεϊμάρ συμπεριέλαβε μηνύματα και αποκαλυπτικές φωτογραφίες. Σύμφωνα με τον ίδιο, του τα έστειλε στο WhatsApp η γυναίκα που τον κατήγγειλε, ημέρες μετά τη συνάντησή τους. «Υπήρξε σχέση ανάμεσα σε έναν άνδρα και μια γυναίκα μέσα στους τέσσερις τοίχους. Την επόμενη ημέρα δεν συνέβη τίποτα. Ελπίζω οι ερευνητές να διαβάσουν τα μηνύματα και να δουν τι συνέβη», αναφέρει ακόμη ο Νεϊμάρ στο βίντεο.

Σε ξεχωριστή δήλωση, που εξέδωσαν οι εκπρόσωποι του Νεϊμάρ, η πλευρά του 27χρονου ποδοσφαιριστή υποστηρίζει ότι είναι θύμα εκβιασμού. «Παρότι εξεπλάγη από τα νέα, τα γεγονότα ήταν ήδη γνωστά στον ποδοσφαιριστή και την ομάδα του, δεδομένου ότι πριν από λίγες ημέρες υπήρξε θύμα απόπειρας εκβιασμού, από δικηγόρο από το Σάο Πάολο ο οποίος είπε ότι εκπροσωπούσε το φερόμενο ως θύμα», ανέφερε η δήλωση των εκπροσώπων του Νεϊμάρ.

«Απορρίπτουμε απολύτως τις κατηγορίες και πάνω από όλα την έκθεση στα ΜΜΕ μιας εξαιρετικά αρνητικής κατάστασης. Όλες οι αποδείξεις της απόπειρας εκβιασμού και του μη βιασμού θα κατατεθούν στις αστυνομικές αρχές σύντομα», σημείωνε ακόμη η ανακοίνωση.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις