Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μινεσότα: Νεαρός εξοργίστηκε που «έτρωγε χυλόπιτες» και… πέταξε έναν 5χρονο από μπαλκόνι!
ΚΟΣΜΟΣ

Μινεσότα: Νεαρός εξοργίστηκε που «έτρωγε χυλόπιτες» και… πέταξε έναν 5χρονο από μπαλκόνι!

Μινεσότα: Ο 24χρονος άνδρας καταδικάστηκε σε 19 χρόνια κάθειρξη, ωστόσο οι γονείς του παιδιού τον συγχώρεσαν

Μινεσότα: Σε ποινή κάθειρξης 19 ετών καταδικάστηκε εχθές ένας 24χρονος Αφροαμερικανός από τη Μινεσότα, ο οποίος παραδέχτηκε ότι τον περασμένο Απρίλη πέταξε από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου ενός εμπορικού κέντρου ένα 5χρονο αγόρι. Ο Εμανουέλ Αράντα, όπως ονομάζεται ο δράστης, έμαθε την ποινή του εχθές Δευτέρα, δύο εβδομάδες αφού δήλωσε ένοχος για την απόπειρα ανθρωποκτονίας του μικρού αγοριού. Ο Αράντα πάσχει από ψυχική νόσο και στο παρελθόν έχει συλληφθεί για μικροαδικήματα. Παραδέχτηκε ότι έριξε το πεντάχρονο παιδάκι από ύψος 12 μέτρων και είπε στις αρχές ότι επισκεπτόταν το εμπορικό κέντρο επί χρόνια προσπαθώντας να μιλήσει σε γυναίκες. Ωστόσο, επειδή έτρωγε συνεχώς «χυλόπιτες» ήταν οργισμένος, και θέλησε να ξεσπάσει αφαιρώντας μια ζωή,

Ο Αράντα είπε ότι η αρχική του πρόθεση ήταν να σκοτώσει κάποιον ενήλικα, αλλά επέλεξε τελικά το αγόρι. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 12 Απριλίου. Ο άτυχος μικρούλης, που τραυματιστεί σοβαρά από την πτώση, αποτέλεσε έμπνευση για πολλούς πολίτες που έκαναν δωρεές οι οποίες ξεπέρασαν το ένα εκατομμύριο δολάρια στο πλαίσιο μιας φιλανθρωπικής εκστρατείας που πήρε τον τίτλο “Βοήθεια για τον Λάντεν (Σ.τ.Σ: το όνομα του αγοριού)–Το θύμα της επίθεσης στο Mall of America”. Στην ιστοσελίδα της εκστρατείας ο μικρούλης περιγράφεται ως ένα γλυκό, ευγενικό παιδί που του αρέσει το ποδόσφαιρο και παίζει χόκεϊ με τον αδελφό του και την αδελφή του.

Το παράδοξο είναι ότι, τόσο η μητέρα όσο και ο πατέρας του παιδιού, έχουν συγχωρέσει τον Αράντα. «Δεν θα σε κρίνω ούτε θα σε μισήσω. Αντιθέτως είμαι γεμάτη από την αγάπη του Θεού και έχω μέσα μου υπερβολική χαρά και ειρήνη καθώς παρακολουθώ το αγοράκι μου να αναρρώνει με θεαματικό τρόπο μπροστά στα μάτια μου», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η μητέρα του αγοριού.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις