Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άννα Βίσση: Δυναμική επιστροφή στη δισκογραφία – Ακούστε το νέο της τραγούδι
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άννα Βίσση: Δυναμική επιστροφή στη δισκογραφία – Ακούστε το νέο της τραγούδι

Άννα Βίσση: Σύντομα θα κυκλοφορήσει και το music video, το οποίο γυρίστηκε προ ημερών στη Σαντορίνη

Άννα Βίσση: Με ένα νέο μπιτάτο κομμάτι που εξυμνεί τον μεγάλο έρωτα, η Άννα Βίσση επιστρέφει δυναμικά στην δισκογραφία. Το κομμάτι με τίτλο «Ηλιοτρόπια», το οποίο παρουσίασε εχθές, δίνει τον τίτλο στο νέο της album, το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Gold. Πρόκειται για ένα κομμάτι με uptempo ήχο, ιδιαίτερο ηχόχρωμα και στίχο γεμάτο εικόνες και αλληγορίες, το οποίο ερμηνεύει η «απόλυτη Ελληνίδα star» με την χαρακτηριστική αισθαντική χροιά της. Η επιτυχία λοιπόν είναι εξασφαλισμένη, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι τα «Ηλιοτρόπια» φέρουν την εμπνευσμένη υπογραφή του Νίκου Καρβέλα.

Τα πιο δυνατά συναισθήματα, η αιώνια πίστη και, εν τέλει, η ίδια η ζωή, μεταφέρονται μελωδικά μέσα από το «Ηλιοτρόπια», που μπαίνουν αμέσως στη λίστα με τις all-time-classic επιτυχίες της Άννας Βίσση. Αξίζει να σημειωθεί ότι, από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του στα ψηφιακά καταστήματα, το τραγούδι βρέθηκε στο no1 του iTunes chart! Σύντομα μάλιστα θα κυκλοφορήσει και το music video του τραγουδιού, το οποίο γυρίστηκε προ ημερών στη Σαντορίνη.

Ακούστε το στο παρακάτω βίντεο:

Ποπ είδωλο αλλά και… σούπερ γιαγιά

Η ντίβα Άννα Βίσση εκτός από την καριέρα της έχει και δυο υπέροχα εγγόνια τα οποία ζουν στην Αμερική. Τον ελεύθε ρό της χρόνο, η «απόλυτη Ελληνίδα σταρ» ταξιδεύει ως τις ΗΠΑ για να βρεθεί με την κόρη της και τα εγγονάκια της. Κι όπως φαίνεται όταν είναι μαζί τους μεταμορφώνεται σε… σούπερ γιαγιά!

Αυτή τη φορά, η Άννα, έγινε spider γιαγιά και πόζαρε με τον εγγονό της να την κοιτάει εντυπωσιασμένος.

«Spider giagia on duty», έγραψε η τραγουδίστρια στη λεζάντα της φωτογραφία της που δημοσίευσε στο Instagram.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Spider giagia on duty 💖

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Vissi (@annavissiofficial) στις

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις