Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μήτρογλου Γαλατασαράι: Πανηγύρισε με ελληνική σημαία το πρωτάθλημα Τουρκίας (pics – vids)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μήτρογλου Γαλατασαράι: Πανηγύρισε με ελληνική σημαία το πρωτάθλημα Τουρκίας (pics – vids)

Μήτρογλου Γαλατασαράι: Πρωταθλητής Τουρκίας με τη φανέλα της Γαλατάσαραϊ είναι από το βράδυ της Κυριακής ο Κώστας Μήτρογλου.

Μήτρογλου Γαλατασαράι: H Γαλατασαράι του Κώστα Μήτρογλου πανηγύρισε την κατάκτηση του τουρκικού πρωταθλήματος. Ξέφρενοι πανηγυρισμοί από τον Έλληνα επιθετικό και τους συμπαίκτες του, οι οποίοι έκαναν την ανατροπή στο επεισοδιακό ντέρμπι τίτλου με την Μπασάκσεχιρ. Η ομάδα του Έλληνα επιθετικού, μετά το Κύπελλο, κατέκτησε και το πρωτάθλημα, επικρατώντας εντός έδρας της Μπασάκσεχιρ με 2-1 στο ντέρμπι τίτλου.

Το σύνολο του Φατίχ Τερίμ βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά έκανε την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο για να συμβούν όλα αυτά χρειάστηκε να μπουν στο παιχνίδι και οι σκληροπυρηνικοί οπαδοί των γηπεδούχων, οι οποίοι φρόντισαν να «τραμπουκίσουν» τους φιλοξενούμενους πριν από την έναρξη του αγώνα αλλά και κατά τη διάρκεια του. Το πούλμαν της Μπασάκσεχιρ δέχθηκε αντικείμενα κατά την προσπάθεια του να προσεγγίσει το γήπεδο.

Τα πράγματα χειροτέρεψαν, όταν ο Ρίαντ Μπάγιτς έκανε το 0-1 στο 17ο λεπτό, σκορ που έδινε τον τίτλο στους φιλοξενούμενους. Ακολούθησε βροχή από αντικείμενα από την εξέδρα, ενώ ο Αντεμπαγιόρ που καθόταν στον πάγκο δέχθηκε επίθεση από τους αναπληρωματικούς της Γαλατά, που τον έσπρωξαν και τον έριξαν στην καταπακτή.

Τελικά, η Γαλατασαράι, με γκολ των Φεγκουλί και Ονιεκούρου, στην επανάληψη λύγισε τη Μπασάκσεχιρ και κατέκτησε και τον φετινό τίτλο στην Τουρκία.  Ο Κώστας Μήτρογλου πανηγύρισε αγκαλιά με μια ελληνική σημαία την κούπα, μία κίνηση που συγκινεί σίγουρα τους Έλληνες, όχι όμως και τους Τούρκους.  Ο 31χρονος φορ που αγωνίζεται στη Γαλατάσαραϊ ως δανεικός από τη Μαρσέιγ, είχε στα χέρια του την ελληνική σημαία και στην αναμνηστική φωτογραφία που βγήκε με τους συμπαίχτες του ενώ η ελληνική σημαία ήταν παρούσα και στις αναρτήσεις του στο Twitter.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις