Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γκάλο ΑΕΚ: Τέλος ο 33χρονος από την Ένωση – “Ήθελα να συνεχίσω αλλά…”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γκάλο ΑΕΚ: Τέλος ο 33χρονος από την Ένωση – “Ήθελα να συνεχίσω αλλά…”

Γκάλο ΑΕΚ: Ο Βραζιλιάνος, με ένα μήνυμά του στα social media αποχαιρέτησε την ΑΕΚ, δηλώνοντας ότι η επιθυμία του ίδιου ήταν να συνεχίσει με τα κιτρινόμαυρα.

Γκάλο ΑΕΚ: Μετά από τέσσερα χρόνια στην Ένωση, ο Ροντρίγκο Γκάλο δεν θα φορά τη φανέλα της ΑΕΚ τη νέα σεζόν. Οι δύο πλευρές δεν θα συνεχίσουν μαζί καθώς αποφασίστηκε να μην ανανεωθεί το συμβόλαιο του 33χρονου δεξιού οπισθοφύλακα. Ο Βραζιλιάνος, με ένα μήνυμά του στα social media αποχαιρέτησε το σύλλογο, δηλώνοντας ότι η επιθυμία του ίδιου ήταν να συνεχίσει με τα κιτρινόμαυρα.

«Θέλω να ευχαριστήσω Τον Θεό και την οικογένειά μου για τα 4 χρόνια που έπαιξα στην ΑΕΚ. Έχω ζήσει πολύ χαρούμενες στιγμές φορώντας αυτή τη φανέλα. Πάντα ήθελα να συνεχίσω, γιατί ξέρω ότι μπορώ ακόμα να βοηθήσω την ΑΕΚ, αλλά μερικές φορές κάποιες καταστάσεις δεν γίνονται όπως θέλουμε.

Θα ήθελα να ευχαριστώ τους προπονητές, το προσωπικό και τους παίκτες που έζησα μαζί τους. Πολλές ευχαριστίες και στον κόσμο που πάντα υποστήριζαν την ομάδα. Ηταν τιμή μου να υπερασπιστώ αυτό το κλαμπ και να ζήσω σε αυτή τη χώρα».

Με την ΑΕΚ, ο Γκάλο κατέγραψε 160 εμφανίσεις, σκοράροντας 8 τέρματα, ενώ μοίρασε και 19 ασίστ. Ο Γκάλο είχε μεταγραφεί στην Ένωση τη σεζόν που επέστρεψε στην Σούπερ Λίγκα μετά τις… περιπέτειές της σε Γ΄Εθνική και Football League και ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που πρόσφερε αρκετά και δεν δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα εντός της ομάδας. Πλέον ο ποδοσφαιριστής αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ο οποίος δεν αποκλείεται να είναι στο εξωτερικό.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Ροντρίγκο Γκάλο. Σε αυτά τα τέσσερα χρόνια που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας μας (με 159 συμμετοχές και 8 γκολ), ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους ξένους ποδοσφαιριστές, γράφοντας ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στην ιστορία μας. Τον ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις