Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Εμιλιάνο Σάλα: Τρεις μήνες μετά τον τραγικό χαμό του, «έφυγε» και ο πατέρας του!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εμιλιάνο Σάλα: Τρεις μήνες μετά τον τραγικό χαμό του, «έφυγε» και ο πατέρας του!

Εμιλιάνο Σάλα: Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής σκοτώθηκε σε τραγικό αεροπορικό δυστύχημα τον περασμένο Γενάρη

Εμιλιάνο Σάλα: Νέο χτύπημα για την οικογένεια του Εμιλιάνο Σάλα, του Αργεντινού άσου σκοτώθηκε τον περασμένο Γενάρη σε αεροπορικό δυστύχημα, ενώ μετέβαινε στο Κάρντιφ για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του από τη Ναντ.

Τρεις μήνες μετά τον θάνατό του, έφυγε από τη ζωή και ο πατέρας του.

 Εμιλιάνο Σάλα: Δεν άντεξε την απώλεια ο πατέρας του ποδοσφαιριστή

Σύμφωνα με τα αργεντίνικα ΜΜΕ, ο πατέρας του Εμιλιάνο Σάλα, Οράσιο, πέθανε το βράδυ της Πέμπτης νεότατος, σε ηλικία 58 ετών.

Ο Οράσιο Σάλα φαίνεται ότι δεν άντεξε τον χαμό του γιου του και τρεις μήνες μετά τον θάνατο του, άφησε την τελευταία του πνοή από καρδιακή προσβολή.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν από την Αργεντινή, ο πατέρας του ποδοσφαιριστή ήταν συγκλονισμένος από το τραγικό τέλος του γιου του και ίσως αυτή η στενοχώρια του να είχε ως συνέπεια το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και τον θάνατό του.

 

Όπως είχαν αποφανθεί ερευνητές τον περασμένο Φλεβάρη, το αεροπλάνο του Εμιλιάνο Σάλα έπεσε χιλιάδες πόδια σε 20 δευτερόλεπτα.

Έπειτα από στοιχεία που έγιναν γνωστά από την ιατροδικαστική έρευνα, ανακοινώθηκε ότι «ο Εμιλιάνο Σάλα υπέστη θανάσιμο τραυματισμό στο κεφάλι και το στέρνο…».

Εμιλιάνο Σάλα: Το τελευταίο γκολ της καριέρας του

Το τελευταίο γκολ της καριέρας του ήταν αυτό με το οποίο είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 απέναντι στη Μαρσέιγ, την 5η Δεκεμβρίου του 2018.

Στο συγκεκριμένο ματς που η Ναντ με μεγάλη ανατροπή έφτασε στο τελικό 3-2…

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις