Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αραούχο ΑΕΚ: “Αφήστε με, θέλω να γυρίσω”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αραούχο ΑΕΚ: “Αφήστε με, θέλω να γυρίσω”

Αραούχο ΑΕΚ: Ο παίκτης δεν σταματά να δείχνει την αγάπη του στην ομάδα αλλά και το δέσιμό του με τον κόσμο της Ένωσης.

Αραούχο ΑΕΚ: Ξεκάθαρο μήνυμα πως επιθυμεί να επιστρέψει στην ΑΕΚ έστειλε ο Σέρχιο Αραούχο στη Λας Πάλμας.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ώρα των Σπορ», σε συνάντηση που είχε προ ημερών με τον πρόεδρο του συλλόγου, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ, και τον νέο τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Ρόκο Μαϊορίνο, ο Αργεντινός φορ ξεκαθάρισε τη θέση του για το μέλλον του.

«Θέλω να πάω στην ΑΕΚ. Αφήστε με να γυρίσω στην Ελλάδα», φέρεται να είπε ο Σέρχιο Αραούχο στα κορυφαία στελέχη της ισπανικής ομάδας.

Ενισχυτικό είναι το γεγονός πως μοιάζει απίθανο ο Σέρχιο Αραούχο να παραμείνει στη Λας Πάλμας τη νέα σεζόν, καθώς η ομάδα θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας και το συμβόλαιό του είναι πολύ μεγάλο.

Η ΑΕΚ θα ήθελε την επιστροφή τού «Τσίνο» στην ομάδα και σκέφτεται να προτείνει μια φόρμουλα απόκτησης που θα επιτρέπει στη Λας Πάλμας να καρπωθεί ένα μεγάλο ποσό σε περίπτωση μεταπώλησης του 27χρονου άσου.

Πλέον είναι ξεκάθαρο μετά και την εξέλιξη αυτή πως το τελικό στάδιο της υπόθεσης πέφτει στα χέρια των ΑΕΚ και Λας Πάλμας που θα πρέπει να βρουν τη «χρυσή τομή» στα οικονομικά για να υλοποιηθεί η μεγάλη επιστροφή του Αραούχο για την Ένωση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις