Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Νοτοπούλου Instagram – ελληνικά: Μία σχέση… μίσους
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νοτοπούλου Instagram – ελληνικά: Μία σχέση… μίσους

Νοτοπούλου Instagram - ελληνικά: Η Κατερίνα Νοτοπούλου χρησιμοποιεί με έναν δικό της, μοναδικό τρόπο την ελληνική γλώσσα.

Νοτοπούλου Instagram – ελληνικά: Τα γλωσσικά ολισθήματα της Κατερίνας Νοτοπούλου γίνονται τροφή για πολλά σχόλια στα social media.

Η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ για δήμαρχος Θεσσαλονίκης προκαλεί γέλιο για τον τρόπο που χρησιμοποιεί την ελληνική γλώσσα.

Το νέο «μαργαριτάρι» που μας προσέφερε ήταν στο πλαίσιο κριτικής για τους πολιτικούς αντιπάλους της.

Έγραψε, λοιπόν, στο Instagram ότι εκείνοι διοίκησαν τον Δήμο Θεσσαλονίκης «σε εποχές μεγάλης υπεξαίρεσης». Προφανώς, ήθελε να πει ότι, π.χ., στο παρελθόν υπήρξαν φαινόμενα υπεξαίρεσης επί δημαρχίας πολιτικών της αντιπάλων, μπλα, μπλα, μπλα. Πάντως, «εποχές υπεξαίρεσης» δεν υπάρχουν.

Για την άλλη φράση, εκεί που λέει ότι «βασικός πολιτικός λόγος που πήρα την απόφαση είναι ο κίνδυνος να επιστρέψει ο Δήμος στην εποχή του…τίποτα», ουδέν σχόλιο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι ακολουθώ αντίστροφη πορεία από τη συνηθισµένη. Συχνά κάποιος ξεκινά από την Τοπική Αυτοδιοίκηση για να καταλήξει στην κεντρική πολιτική σκηνή. Το καλό εν προκειµένω είναι ότι τα τρία προηγούµενα χρόνια ως οµάδα αποκτήσαµε µια πλήρη γνώση των πραγµατικών προβληµάτων της πόλης. Και το σηµαντικό είναι ότι σήµερα διαθέτουµε αδιαµφισβήτητη εµπειρία στο πώς να λύνουµε χρόνια προβλήµατα. Ξέρετε τι κατάλαβα; Οτι βούληση χρειάζεται, όχι να είσαι Αϊνστάιν. Βασικός πολιτικός λόγος που πήρα την απόφαση είναι ο κίνδυνος να επιστρέψει ο δήµος στην εποχή του… τίποτα. Με την έννοια ότι οι ανθυποψήφιοί µου είναι άνθρωποι που είτε διοίκησαν σε εποχές µεγάλης υπεξαίρεσης στον δήµο είτε εγκατέλειψαν τη Θεσσαλονίκη σε κρίσιµες περιόδους για την κεντρική πολιτική σκηνή. #εθνος #συνεντευξη #θεσσαλονικη_μαζι

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Κατερίνα Νοτοπούλου (@notopoulou_katerina) στις

Τελευταίο «δείγμα», η πιο πρόσφατη φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram, όπου φαίνεται ένα κόκκινο στυλό και ένα φύλλο χαρτί, όπου είναι γραμμένη η λέξη «μαζί» και ως υπογραφή ένα «Κ», προφανώς από το «Κατερίνα».

Το πρόβλημα προκύπτει από την λεζάντα: «Πήρα κόκκινο στυλό, και γράφω…», έγραψε η Κατερίνα Νοτοπούλου, ποστάροντας και το τραγούδι του αγαπημένου τραγουδοποιού στον ΣΥΡΙΖΑ Σταμάτη Κραουνάκη «Πήρα κόκκινα γυαλιά».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Πήρα κόκκινο στυλό, και γράφω… Προχωράμε μαζί! #thank_you @kraounakisstamatis @emigre_official #https://m.youtube.com/watch?v=qJVpkw_8KDs

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Κατερίνα Νοτοπούλου (@notopoulou_katerina) στις

Μερικές ακόμα αξέχαστες ατάκες:

Η ΥΜΑΘ και ο διευθύνων

Η πρώτη φορά που κέντρισε το ενδιαφέρον για τον τρόπο που χρησιμοποιεί τα ελληνικά ήταν με μια ανάρτησή της στο Instagram μετά τη συνάντηση που είχε με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Κτιριακές Υποδομές. Για την ακρίβεια, με τον «διευθύνων σύμβουλο» καθώς μάλλον δεν γνώριζε ότι η λέξη κλίνεται.

«Συνάντηση εργασίας με τον διευθύνων σύμβουλο της #κτυπ. Προχωράμε χωρίς καθυστερήσεις Προχωράμε χωρίς καθυστερήσεις τα νέα χειρουργεία του #ΑΧΕΠΑ, το Μποδοσάκειο στην #Πτολεμαιδα, την Αστυνομική Διεύθυνση στην #Καστοριά, τις νέες φύλακες στη #Δράμα. Εργαζόμαστε για ουσιαστικές λύσεις στο ζήτημα της σχολικής στέγης στη Θεσσαλονίκη. Εξασφαλίσαμε χρηματοδότηση για το 24ο και το 25ο δημοτικό Ευόσμου και επεξεργαζόμαστε τη βέλτιστη λύση για το Καλλιτεχνικό Σχολείο Θεσνικης. Προσεχώς ανακοινώσεις!».

Το πριν:
Το μετά:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Συνάντηση εργασίας με τον @ioannisharonitis Προχωράμε χωρίς καθυστερήσεις τα νέα χειρουργεία του #ΑΧΕΠΑ, το Μποδοσάκειο στην #Πτολεμαιδα, την Αστυνομική Διεύθυνση στην #Καστοριά, τις νέες φύλακες στη #Δράμα. Εργαζόμαστε για ουσιαστικές λύσεις στο ζήτημα της σχολικής στέγης στη Θεσσαλονίκη. Εξασφαλίσαμε χρηματοδότηση για το 24ο και το 25ο δημοτικό Ευόσμου και επεξεργαζόμαστε τη βέλτιστη λύση για το Καλλιτεχνικό Σχολείο Θεσνικης. Προσεχώς ανακοινώσεις! 😉#υμαθ #μακεδονια_θρακη #macedonia_thrace

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Κατερίνα Νοτοπούλου (@notopoulou_katerina) στις

Η… αυτοψία της ΥΜΑΘ στη γέφυρα

Η επόμενη μεγάλη στιγμή της Κ. Νοτοπούλου ήταν κατά τη διάρκεια της… «αυτοψίας» που πραγματοποίησε στο σημείο της κατάρρευσης της γέφυρας στην Καβάλα στις 9 Νοεμβρίου του 2018.

Συνοδευόμενη από τον υφυπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Στάθη Γιαννακίδη, η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης είπε: «Εφ ‘οσον δεν ειναι επαρκές οι δυνάμεις, τότε θα συνδράμουν κι άλλες υπηρεσίες…» (Ακούστε το στο 2:41 του βίντεο).

Η ΥΜΑΘ και η «επανανοματοδότηση»

Η τρίτη φορά ήταν όταν η Κατερίνα Νοτοπούλου θέλησε να γράψει ότι «πρέπει να δώσουμε καινούργιο νόημα στην πολιτική».

«Να επανανοματοδοτήσουμε την πολιτική, να κάνουμε τους νέους να πιστέψουν οτι αξίζει. Αξίζει να προσπαθήσεις για την πόλη σου, για την ζωή σου», έγραψε στο Instagram, στις 24 Φεβρουαρίου.

Ήθελε προφανώς να πει: «να επανανοηματοδοτήσουμε την πολιτική».

Πάλι στο Instagram η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ είχε αναρτήσει το πρώτο της προεκλογικό βίντεο.

Πολύ «αυθόρμητα» βγαίνει από το σπίτι της, μας συστήνεται και συναντάει τον μανάβη της γειτονιάς της, που επίσης πολύ «αυθόρμητα» και πάντως με περισσότερο ταλέντο από την Κατερίνα Νοτοπούλου, την κερνάει ένα φρούτο για «τον αγώνα». «Τώρα θα σας μιλήσω εγώ για μενα», λέει η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης, που θέλει να βάλει «τέλος στα fake news».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Μαζι, απανταμε στα fake news και στην εσωστρέφεια! Μαζί, προχωράμε για μια πόλη ανοιχτή, για μια πόλη για όλους και όλες! #θεσσαλονικη_μαζι #κατερινα_νοτοπουλου

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Κατερίνα Νοτοπούλου (@notopoulou_katerina) στις

Σε πρόσφατη συνέντευξη η κυρία Νοτοπούλου δήλωσε «βούληση χρειάζεται, όχι να είσαι Αϊνστάιν».

 

Η Νοτοπούλου αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που έχει (vid)

Νοτοπούλου αυτοδιοικητικές εκλογές: Ο διεμφυλικός που ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις