Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Νοτοπούλου αυτοδιοικητικές εκλογές: Ο διεμφυλικός που ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νοτοπούλου αυτοδιοικητικές εκλογές: Ο διεμφυλικός που ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του

Νοτοπούλου αυτοδιοικητικές εκλογές: Ένα ταμπού σπάει στις φετινές αυτοδιοικητικές εκλογές η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Νοτοπούλου αυτοδιοικητικές εκλογές: Την υποψηφιότητά του με την Κατερίνα Νοτοπούλου στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 ανακοίνωσε ο διεμφυλικός Αναστάσιος Ζαρίφης.

Συγκεκριμένα έγραψε στα social media

«Με μεγάλη χαρά αποδέχθηκα την πρόταση να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις επόμενες εκλογές με την κυρία Κατερίνα Νοτοπούλου. Η υποψηφιότητά μου σκοπό έχει να αναδείξει την ορατότητα για τους τρανς αλλά και γενικότερα για τους ΛΟΑΤΚΙ ανθρώπους μέσα από τη συμμετοχή αλλά και τις διεκδικήσεις της κοινότητας.
Προχωράμε μαζί, για μια πόλη ισότητας που μας αξίζει!»
Την ανάρτησή του συνόδευε και μία φωτογραφία με την υποψήφια δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου.
Ο Αναστάσιος Ζαρίφης γεννήθηκε κορίτσι και πλέον είναι αγόρι.

Νοτοπούλου αυτοδιοικητικές εκλογές: Μόλις 10,8% συγκεντρώνει η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ 

Δεύτερη και καταϊδρωμένη φαίνεται πως έρχεται στην κούρσα για τον δήμο Θεσσαλονίκης η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου, θέση στην οποία μάλιστα δεν δείχνει καν πως έχει εδραιωθεί, αφού συνολικά τέσσερις υποψήφιοι έχουν πολύ κοντινά ποσοστά.

Η εκλεκτή του Μαξίμου για την Θεσσαλονίκη στην δημοσκόπηση της Interview για λογαριασμό της ThessNews, συγκεντρώνει ποσοστό μόλις 10,8%, ενώ τρίτος στην κούρσα είναι ο Γιώργος Ορφανός με 10,6%, τέταρτος ο Παναγιώτης Ψωμιάδης με 9,8% και πέμπτος ο Σπύρος Βούγιας με 9,2%.

Πρώτος με διαφορά είναι ο Νίκος Ταχιάου, που στηρίζεται από την Νέα Δημοκρατία, μια πρωτιά που δεν δείχνει πως απειλείται. Με 21,3% βρίσκεται σε σχεδόν διπλάσιο ποσοστό από τον δεύτερο και δείχνει ότι έχει την δυνατότητα να αυξήσει τα ποσοστά του.

Από τις ανεξάρτητες υποψηφιότητες ο Κωνσταντίνος Ζέρβας έχει καταγράψει ένα ποσοστό της τάξης του 4,5% ενώ ακολουθούν οι Σωτήρης Ζαριανόπουλος που υποστηρίζεται από το ΚΚΕ και ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος της Χρυσής Αυγής με 2,9% και 2,8% αντίστοιχα. Ένα ποσοστό με το οποίο θα μπουν στο δημοτικό συμβούλιο δείχνουν να πετυχαίνουν οι Χάρης Αηδονόπουλος (2,1%), Μάκης Κυριζίδης (2%) και Μιχάλης Τρεμόπουλος (2%).

Γιατί συναντήθηκαν η Κατερίνα Νοτοπούλου με τον Ντάνο

Η Κατερίνα Νοτοπούλου συναντήθηκε με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και ο φωτογραφικός φακός τους «τσάκωσε» να ποζάρουν παρέα. Πρόκειται για μία συνάντηση που κανείς δεν περίμενε να δει.

Η Κατερίνα Νοτοπούλου και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, γνωστότερος ως Ντάνος, συναντήθηκαν στη Θεσσαλονίκη. Μην πάει ο νου σας στο «πονηρό» ενόψει δημοτικών εκλογώ.

Η υποψήφια Δήμαρχος Θεσσαλονίκης και ο πρώην παίκτης του Survivor βρέθηκαν σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα παιδικά χωριά SOS.

Η εκδήλωση αφορούσε το bullying, ενώ το «παρών» έδωσαν άνθρωποι τόσο από τον χώρο της πολιτικής, όσο και των τεχνών και της δημοσιογραφίας.

https://www.instagram.com/p/BunfCFzAEYD/?utm_source=ig_embed

Κατερίνα Νοτοπούλου: Βρήκε νέα λέξη και έβαλε “φωτιά” στα social media

Η Νοτοπούλου αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που έχει (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις