Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ερντογάν ομιλία: “Πρέπει να χάσεις κιλά”, είπε σε 12χρονο που του είπε ότι τον αγαπά (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Ερντογάν ομιλία: “Πρέπει να χάσεις κιλά”, είπε σε 12χρονο που του είπε ότι τον αγαπά (vid)

Ερντογάν ομιλία: Ο Τούρκος πρόεδρος αφού το αγκάλιασε του είπε μπροστά σε όλο τον κόσμο που παρακολουθούσε πως πρέπει να χάσει βάρος.

Ερντογάν ομιλία: Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν χρησιμοποιεί ένα μικρό παιδί σε ομιλία του. Μάλιστα αυτή τη φορά έδειξε την αναισθησία του προς το ανήλικο αγόρι το οποίο με δάκρυα στα μάτια μπροστά σε κοινό του εξομολογήθηκε πως είναι ερωτευμένο μαζί του.

Ο Τούρκος πρόεδρος αφού το αγκάλιασε του είπε μπροστά σε όλο τον κόσμο που παρακολουθούσε πως πρέπει να χάσει βάρος.

Ο διάλογος που ακολουθεί μεταξύ Ερντογάν και αγοριού:

Ερντογάν: Γιατί κλαις;

Αγόρι: Διότι σας αγαπώ πολύ

Ερντογάν προς το πλήθος: Λέει πως με αγαπάει πολύ

Αγόρι: Είμαι ερωτευμένος με εσάς

Ερνογάν προς το πλήθος: Ξέρετε τι λέει; Λέει είμαι ερωτευμένος με εσένα. Και εγώ είμαι, τι να κάνουμε. Όμως έχει παραπάνω κιλά.

Ερντογάν προς αγόρι: Θα χάσεις κιλά εντάξει;

Δείτε το βίντεο:

Τον Φλεβάρη είχε… επιστρατεύσει κοριτσάκι

Ένα εξάχρονο παιδάκι, ντυμένο με στρατιωτική στολή και φορώντας στο κεφάλι τον μπορντό μπερέ των επίλεκτων δυνάμεων του τουρκικού στρατού, επιστράτευσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τον Φλεβάρη του 2018.

Το κοριτσάκι εμφανίστηκε πάνω στο πόντιουμ του συνεδρίου του κόμματος του Ερντογάν, όπου ο ίδιος μιλούσε στους οπαδούς του κυρίως για την στρατιωτική επιχείρηση που διεξάγει η Τουρκία κατά των Κούρδων στο Αφρίν της Συρίας.

Κάποια στιγμή, ο Ερντογάν κάλεσε το παιδί κοντά του κι εκείνο ταραγμένο, με τα μάτια γεμάτα δάκρυα και ενώ οι χιλιάδες Τούρκοι από κάτω αλάλαζαν χαρούμενοι επευφημώντας τον αρχηγό τους, τον πλησίασε.

Ο Ερντογάν της είπε: «Οι “μπορντομπερέδες” δεν κλαίνε» και μετά την αγκάλιασε και την φίλησε, όμως το παιδί εμφανώς ταραγμένο δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις