Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός ποινικές διώξεις: Απαγόρευση εισόδου σε αγωνιστικούς χώρους για τους συλληφθέντες
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός ποινικές διώξεις: Απαγόρευση εισόδου σε αγωνιστικούς χώρους για τους συλληφθέντες

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός ποινικές διώξεις: Ο εισαγγελέας παρέπεμψε τους κατηγορούμενους στο αυτόφωρο.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός ποινικές διώξεις: Σε βαθμό πλημμελήματος διώκονται οι συλληφθέντες από τα χθεσινά επεισόδια στο ΟΑΚΑ, κατά τη διάρκεια του ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, για την 25η αγωνιστική της Superleague.

Από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών της Αθήνας τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για εξύβριση, αντίσταση κατά της αρχής,διατάραξη κοινής ειρήνης, απόπειρα α επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά αστυνομικών από κοινού.

Ο εισαγγελέας παρέπεμψε τους κατηγορούμενους στο αυτόφωρο ενώ εξέδωσε και διάταξη- σύμφωνα με τον νέο νόμο-με την οποία τους απαγορεύει την προσέλευση σε αγωνιστικούς χώρους.

Στο μεταξύ, η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών εξέδωσε αντίγραφα για τον σχηματισμό δικογραφίας που αφορά σε κακουργηματικές πράξεις σε βάρος αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών.

Αναγνώριση και μέσω βίντεο

Οι Αρχές έχουν όμως στη διάθεση τους και βίντεο από τη στιγμή των επεισοδίων, όπου διακρίνονται αρκετοί εκ των ταραξιών, μεταξύ των οποίων και οπαδοί που σε δύο περιπτώσεις μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο.

Την πρώτη εξ αυτών για να κατευθυνθούν στον πάγκο του Ολυμπιακού, όπου χτύπησαν ανθρώπους των Πειραιωτών, οι οποίοι κάνουν λόγο και για μαχαίρι που είχε στην κατοχή του ένας από τους ταραξίες.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ξέσπασε ο Τσαρτσαρής

Ο πρωταθλητής Ευρώπης με τον Παναθηναϊκό, αλλά και την Εθνική Ελλάδας, Κώστας Τσαρτσαρής, φάνηκε έξαλλος μετά τα νέα επεισόδια στο ΟΑΚΑ, που δημιούργησαν εικόνες ντροπής για τον αθλητισμό της χώρας και ξέσπασε στο Twitter.

«Τελικά, μήπως αντί για ξένους διαιτητές,να ζητήσουμε ξένους φιλάθλους; Με κάθε σεβασμό προς τους ελάχιστους εναπομείναντες υγιείς φιλάθλους…», έγραψε αρχικά ο παλαίμαχος φόργουορντ.

«Μήπως να απαιτήσουμε, να διδάσκεται στα σχολεία, φίλαθλη αγωγή; Και μαζί με την διοίκηση επιχειρήσεων να προστεθεί και η διοίκηση αθλητισμού;»

Δείτε ακόμη: 

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός επεισόδια: Κίνδυνος υποβιβασμού για το Τριφύλλι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις