Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός διακοπή: Χάος στο ΟΑΚΑ, άγρια επεισόδια (pics-vids)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός διακοπή: Χάος στο ΟΑΚΑ, άγρια επεισόδια (pics-vids)

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός διακοπή: Οι οπαδοί αμαύρωσαν ένα ακόμη ντέρμπι στην Ελλάδα.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός διακοπή: Η μάχη των “αιωνίων” της Super League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, διεκόπη οριστικά μετά τα επεισόδια των οπαδών στο ΟΑΚΑ.

Ο Ολυμπιακός κέρδιζε στο 70′ με 0-1 χάρη στο γκολ του Γκερέρο.

Εκεί ξεκίνησαν οι τραγικές εικόνες που δεν επέτρεψαν την ολοκλήρωση ενός εξαιρετικού παιχνιδιού, στο οποίο ο Ολυμπιακός είχε μόλις προηγηθεί και φαινόταν πως το ντέρμπι θα ήταν συνταρακτικό.

Στο 70ο λεπτό του αγώνα, ο διαιτητής πήρε τους παίκτες και κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια, αφού από τις συμπλοκές έξω από το γήπεδο, τα δακρυγόνα ώθησαν τους φιλάθλους στην εξέδρα, μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Επικράτησε το απόλυτο μπάχαλο στο ΟΑΚΑ.

Στο αποψινό ντέρμπι της Super League, είχαμε διπλή εισβολή οπαδών στο α’ ημίχρονο και στο β’ ημίχρονο στο 70ο λεπτό με το σκορ 0-1 ενώ σημειώθηκαν μεγάλα επεισόδια έξω από το ΟΑΚΑ.

Τελικά ο Γερμανός διαιτητής Φριτς αποφάσισε την οριστική διακοπή του ντέρμπι με υπαιτιότητα του Παναθηναϊκού, με τον Ολυμπιακό να παίρνει την νίκη.

Στο 55ο λεπτό σημειώθηκαν επεισόδια έξω από το πέταλο των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ.

Οι αστυνομικές Αρχές προχώρησαν σε χρήση δακρυγόνων για την καταστολή της έντασης.

Η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική στο συγκεκριμένο σημείο, έτσι οι οπαδοί των γηπεδούχων μετακινήθηκαν σε πιο κεντρικές θύρες.

Ο Γερμανός διαιτητής, Μάρκο Φριτς, αναγκάστηκε να διακόψει ξανά το ματς στο 70ο λεπτό, καθώς η ατμόσφαιρα άρχισε να γίνεται πιο αποπνικτική και για τους ίδιους τους παίκτες.

Λίγη ώρα μετά βγήκε έξω για επιθεώρηση.

Δεν είχαν φύγει όλοι οι οπαδοί του ΠΑΟ και τελικά αποφάσισε οριστικά διακοπή με τον Ολυμπιακό να παίρνει την νίκη 20 λεπτά πριν τελειώσει το ντέρμπι.

Καταγγελία – σοκ

Στο πέμπτο λεπτό της «αιώνιας» μάχης, 10-15 οπαδοί των γηπεδούχων έκαναν «ντου» στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Οι άνθρωποι των Πειραιωτών που καθόντουσαν στον πάγκο προχώρησαν σε μία καταγγελία-σοκ, καθώς ανέφεραν ότι κάποιος από τους οπαδούς κρατούσε μαχαίρι.

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκαθάρισαν, παράλληλα, ότι δεν υπήρξε χειροδικία κατά του Κώστα Καραπαπά, ο οποίος δεν ήταν καν στο σημείο.

Η προκλητική χειρονομία

Κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο κι όταν ο Γερμανός διαιτητής αποφάσισε την οριστική διακοπή του αγώνα, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατευθυνόμενος στα αποδυτήρια προκάλεσε με τη συμπεριφορά του.

Μπαίνοντας στην φυσούνα, σήκωσε τα χέρια του προς την εξέδρα των επισήμων κι έστελνε… φιλάκια στους οπαδούς, ξεσηκώνοντας τους λιγοστούς «πράσινους» που είχαν μείνει στην εξέδρα, περιμένοντας την οριστική απόφαση του ρέφερι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις