Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κατερίνα Νοτοπούλου παράταξη: Το όνομα και το μήνυμα για τις γυναίκες (vid)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατερίνα Νοτοπούλου παράταξη: Το όνομα και το μήνυμα για τις γυναίκες (vid)

Κατερίνα Νοτοπούλου παράταξη: Η κ. Νοτοπούλου ανακοίνωσε και την πρώτη εκδήλωση του συνδυασμού της αύριο ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.

Κατερίνα Νοτοπούλου παράταξη: Το πρώτο προεκλογικό της βίντεο, μόνο με μουσική, αλλά και με την αποκάλυψη του ονόματος του συνδυασμού της για τις εκλογές στον δήμο Θεσσαλονίκης, ανάρτησε στο Facebook η Κατερίνα Νοτοπούλου.

Το όνομα του συνδυασμού είναι «Θεσσαλονίκη Μαζί» και περιλαμβάνει και το όνομα «Ανοιχτή πόλη».

Στο σχόλιο που συνοδεύει το βίντεο, με εικόνες της Θεσσαλονίκης και με τελική εικόνα τη δική της ως υποψήφιας δημάρχου, η κ. Νοτοπούλου αναφέρει: «Η δική μας οπτική της Θεσσαλονίκης! Πόλη Ανοικτή, με Καρδιά, Συναίσθημα και Βλέμμα στραμμένο στο… ‘Μαζί’ και το ‘Μπορούμε’! Προχωράμε μαζί για τη Θεσσαλονίκη που αγαπάμε και ονειρευόμαστε!».

Ανάμεσα στις εικόνες είναι και οι σκάλες του Μετρό…

Η κ. Νοτοπούλου πραγματοποίησε σήμερα την πρώτη εκδήλωση του συνδυασμού της, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, με τίτλο «Μιλάμε για την πόλη μας, μιλάμε για τις ζωές μας! – Οι Γυναίκες Προχωράμε Μαζί».

«Γυναίκα σημαίνει όλα τα καλά του κόσμου, σήμερα και κάθε μέρα…εδώ και αιώνες», αναφέρει στο μήνυμά της για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Νοτοπούλου.

«Γυναίκα σημαίνει δύναμη, κουράγιο, αντοχή. Γυναίκα σημαίνει αγάπη, έρωτας, φιλία…σημαίνει αγώνας. Σημαίνει όλα τα καλά του κόσμου, σήμερα και κάθε μέρα…εδώ και αιώνες. Προχωράμε μαζί», αναφέρει χαρακτηριστικά η κ. Νοτοπούλου.

Νοτοπούλου αυτοδιοικητικές εκλογές: Ο διεμφυλικός που ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του

Κατερίνα Νοτοπούλου: Βρήκε νέα λέξη και έβαλε “φωτιά” στα social media

“Αναλφάβητο τσ…ο” – Το τραγικό λάθος της Νοτοπούλου που “ερέθισε” το twitter

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις