Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / “Αναλφάβητο τσ…ο” – Το τραγικό λάθος της Νοτοπούλου που “ερέθισε” το twitter
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Αναλφάβητο τσ…ο” – Το τραγικό λάθος της Νοτοπούλου που “ερέθισε” το twitter

«Έπεσε» το twitter μετά το επικό γραμματικό λάθος και την ακόμα πιο επική διόρθωση σε ανάρτηση της υφυπουργού Μακεδονίας – Θράκης, Κατερίνας Νοτοπούλου. Η υφυπουργός «ανέβασε» στον λογαριασμό της στο Instagram ένα στιγμιότυπο από τη συνάντησή της με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας «Κτιριακές Υποδομές», κάτι που θέλησε να το επισημάνει στη λεζάντα της φωτογραφίας […]

Σχετική εικόνα

«Έπεσε» το twitter μετά το επικό γραμματικό λάθος και την ακόμα πιο επική διόρθωση σε ανάρτηση της υφυπουργού Μακεδονίας – Θράκης, Κατερίνας Νοτοπούλου.

Η υφυπουργός «ανέβασε» στον λογαριασμό της στο Instagram ένα στιγμιότυπο από τη συνάντησή της με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας «Κτιριακές Υποδομές», κάτι που θέλησε να το επισημάνει στη λεζάντα της φωτογραφίας τους, χωρίς όμως να λογαριάσει ότι το επίθετο κλίνεται.

Η κυρία Νοτοπούλου έγραψε χαρακτηριστικά: «Συνάντηση εργασίας με τον διευθύνων (αντί διευθύνοντα) σύμβουλο της #κτυπ. Προχωράμε χωρίς καθυστερήσεις Προχωράμε χωρίς καθυστερήσεις τα νέα χειρουργεία του #ΑΧΕΠΑ, το Μποδοσάκειο στην #Πτολεμαιδα, την Αστυνομική Διεύθυνση στην #Καστοριά, τις νέες φύλακες στη #Δράμα. Εργαζόμαστε για ουσιαστικές λύσεις στο ζήτημα της σχολικής στέγης στη Θεσσαλονίκη. Εξασφαλίσαμε χρηματοδότηση για το 24ο και το 25ο δημοτικό Ευόσμου και επεξεργαζόμαστε τη βέλτιστη λύση για το Καλλιτεχνικό Σχολείο Θεσνικης. Προσεχώς ανακοινώσεις!».

noto

Το γραμματικό λάθος δεν γλίτωσε από τους χρήστες του διαδικτύου που έσπευσαν να σχολιάσουν με τον δικό τους τρόπο:

 

 

Μετά από λίγη ώρα η υφυπουργός έσπευσε να διορθώσει το λάθος, μόνο που αντί να γράψει σωστά τη λέξη, προτίμησε να… τη σβήσει τελείως.

not2
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις