Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Παναθηναϊκός: Με μάσκα θα αγωνίζεται ο Ινσούα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παναθηναϊκός: Με μάσκα θα αγωνίζεται ο Ινσούα

Παναθηναϊκός: Την επιστροφή του περιμένει ο Εμάνουελ Ινσούα, ο παίκτης των “πράσινων” θα αγωνίζεται με μάσκα για τα υπόλοιπα παιχνίδια.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τραυματισμών, όπως συμβαίνει και με τον Ινσούα. Η λύση για τον τραυματισμό του στο ζυγωματικό βρέθηκε, ο ποδοσφαιριστής στη συνέχεια του πρωταθλήματος θα φοράει μια ειδική μάσκα.

Παναθηναϊκός: Δοκιμάζει τη μάσκα ο Ινσούα

Ο Αργεντινός προμηθεύτηκε την προστατευτική μάσκα για το κάταγμα στο ζυγωματικό.

Πρόκειται για μια ειδικά διαμορφωμένη μάσκα για το πρόσωπο του Αργεντινού και η πρώτη δοκιμή πριν από την προπόνηση στο Κορωπί, παρουσία του γιατρού της ομάδας, Γιάννη Λεβάκου.

Η μάσκα σχεδιάστηκε από κατάστημα με ορθοπεδικά είδη και είναι διαφορετική από του Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος δεν αντιμετώπιζε τόσο σοβαρό πρόβλημα καθώς είχε μόνο ένα κάταγμα στη μύτη.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Ινσούα θα φοράει τη συγκεκριμένη μάσκα σε προπονήσεις και παιχνίδια για τουλάχιστον πέντε εβδομάδες.

insoua

Η επιστροφή του Ινσούα στην αγωνιστική δράση

Ο Εμάνουελ Ινσούα μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού, κάτι το οποίο είναι εξαιρετικά πιθανό να συμβεί στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις