Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Άντρες σπέρμα και οργασμός – 5 θεωρίες που διαψεύδονται πανηγυρικά
PLUS

Άντρες σπέρμα και οργασμός – 5 θεωρίες που διαψεύδονται πανηγυρικά

Άντρες… νομίζεις ότι ξέρεις σχεδόν τα πάντα για αυτούς; Μεγάλο λάθος! Οι αστικοί μύθοι που έχουν χτιστεί γύρω από τους άνδρες είναι πολλοί και οι απομυθοποιήσεις άλλες τόσες! Αυτοί είναι οι 5 μύθοι που θα καταρρίψουμε σήμερα: Σκέφτονται κάθε 5 δευτερόλεπτα το σεξ. Μεγάλη έρευνα που πραγματοποιήθηκε  στις ΗΠΑ σχετικά με τις σεξουαλικές συνήθειες, απέδειξε […]

Άντρες… νομίζεις ότι ξέρεις σχεδόν τα πάντα για αυτούς; Μεγάλο λάθος!

Οι αστικοί μύθοι που έχουν χτιστεί γύρω από τους άνδρες είναι πολλοί και οι απομυθοποιήσεις άλλες τόσες!

Αυτοί είναι οι 5 μύθοι που θα καταρρίψουμε σήμερα:

Σκέφτονται κάθε 5 δευτερόλεπτα το σεξ.

Μεγάλη έρευνα που πραγματοποιήθηκε  στις ΗΠΑ σχετικά με τις σεξουαλικές συνήθειες, απέδειξε ότι το 43% των ανδρών δε σκέφτεται το σεξ ούτε μία φορά την ημέρα(!). Είναι πλέον τόσο πολλά τα προβλήματα με αποτέλεσμα η συχνότητα των “πονηρών” σκέψεων  να κυμαίνεται από δύο φορές την εβδομάδα έως δύο φορές το μήνα.

Εργένηδες ή Παντρεμένοι;

Μελέτη που πραγματοποιήθηκε από το Ερευνητικό Κέντρο Κοινής Γνώμης των ΗΠΑ κατέρριψε τον μύθο ότι  οι εργένηδες έχουν καλύτερη σεξουαλική ζωή. Αντιθέτως, η ίδια μελέτη απέδειξε οτι οι παντρεμένοι κάνουν σεξ συχνότερα από τους εργένηδες και μάλιστα σε ποσοστό από 28% έως και 400%!

Το σπέρμα παχαίνει;

Το σπερματικό υγρό περιέχει βιταμίνη C, νερό, νάτριο, κάλιο, ασβέστιο, μαγνήσιο, ψευδάργυρο, κιτρικό, χλωριούχο, πρωτεΐνες και φρουκτόζη. Αλλά μια φυσιολογική ανδρική εκσπερμάτωση περιέχει μόνο περίπου 6 θερμίδες. Ωστόσο ορισμένες γυναίκες είναι γνωστό ότι έχουν σοβαρή αλλεργία στο σπέρμα, με αποτέλεσμα να τους προκαλείται φαγούρα και ερυθρότητα.

Δεν μπορούν να προσποιηθούν οργασμό

Κι όμως μπορούν, και σύμφωνα με ειδικούς είναι εκπληκτικός ο αριθμός των αντρών που το έχουν κάνει έστω και μία φορά στη ζωή τους. Ο λόγος που το κάνουν είναι ο ίδιος που μια γυναίκα αποφασίζει να προσποιηθεί οργασμό για τον καλό της. Για να μην την προσβάλλει.

Λειτουργούν εγωιστικά στο κρεβάτι

Υπάρχει ένας μύθος πως οι άντρες είναι εξαιρετικά εγωιστές στην κρεβατοκάμαρα. Όμως οι έρευνες λένε πως ισχύει το αντίθετο. Οι άντρες -όπως και οι γυναίκες- ενδιαφέρονται για την ικανοποίηση του παρτενέρ τους και αυτό συμβαίνει όταν ο άντρας έχει συναισθήματα για την παρτενέρ του ακόμα και στον πρωταρχικό βαθμό του απλώς να σε θέλει σεξουαλικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις