Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Νίκη με φωνές για τον ΠΑΣ Γιάννινα, κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νίκη με φωνές για τον ΠΑΣ Γιάννινα, κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης (vid)

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επέστρεψε στις νίκες κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, επικρατώντας με 1-0 στο ματς, μέσα σε διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους για την  αποβολή του τερματοφύλακά τους. Ο Απόλλων γνώρισε μία ακόμη ήττα στη Superleague, εξαιτίας και μιας απόφασης του διαιτητή, που άφησε την ομάδα με 10 παίκτες κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν […]

ΠΑΣ-Γιάννινα-–-Απόλλων-Σμύρνης.jpg

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επέστρεψε στις νίκες κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, επικρατώντας με 1-0 στο ματς, μέσα σε διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους για την  αποβολή του τερματοφύλακά τους.

Ο Απόλλων γνώρισε μία ακόμη ήττα στη Superleague, εξαιτίας και μιας απόφασης του διαιτητή, που άφησε την ομάδα με 10 παίκτες κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης, αλλά χρειάστηκαν τις αποκρούσεις του Βελλίδη και ένα λάθος σφύριγμα για να πάρουν τη νίκη με 1-0.

Ο Δημήτρης Μάνος ήταν αυτός που έδωσε το προβάδισμα στο ντεμπούτο του μετά το δανεισμό από τον Ολυμπιακό.

Το τέρμα του μάλιστα έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, αφού ο Βελλίδης είπε όχι σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις, στη συνέχεια του ματς, ενώ στο 18′ ο Μπεντινέλι έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Η φάση του αγώνα πάντως, έγινε στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Μάνος έφυγε στην αντεπίθεση και πλάσαρε τον Βάσιτς, ο οποίος έκοψε τη μπάλα εκτός εστίας και δέχθηκε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή, παρότι απέκρουσε με το κεφάλι.

Ο Μπάμπης Τεννές μάλιστα, είχε κάνει και τις 3 αλλαγές του, για να αγωνιστεί τελικά στο τελευταίο τέταρτο του ματς, με τον Οριουέλα κάτω από τα δοκάρια.

Οι συνθέσεις στο ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων Σμύρνης

ΠΑΣ Γιάννινα

Βελλίδης, Σκόνδρας, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Μπουκαβάλας, Σεργκελασβίλι, Λίλα, Νικολιάς, Γιάκος (85′ Ξύδας), Κριζμάν (72′ Αθανασιάδης), Μάνος (90′ Μπαπτίστ).

Απόλλων Σμύρνης

Βάσιτς, Στάθης, Κύργιας, Βαφέας (46′ Ακόστα), Ναδάλες, Γαρουφαλιάς (73′ Βάρκας), Ντούρσο, Ντεφεντερίκο, Μπεντινέλι, Οριουέλα, Ναζλίδης (62′ Ριβέρο).

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις