Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Μαΐου 2023

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / «Η Ευνοούμενη»: Έρχεται στη μεγάλη οθόνη η πολυαναμενόμενη ταινία του Λάνθιμου
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Η Ευνοούμενη»: Έρχεται στη μεγάλη οθόνη η πολυαναμενόμενη ταινία του Λάνθιμου

H πολυαναμενόμενη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου που έχει σαρώσει τα βραβεία «Η Ευνοούμενη» έρχεται στις 7 Φεβρουαρίου στους κινηματογράφους. Αρχές του 18ου αιώνα Η Αγγλία βρίσκεται σε πόλεμο με τους Γάλλους. Παρόλα αυτά, οι αγώνες πάπιας και η κατανάλωση ανανά βρίσκονται στο απόγειό τους. Η φιλάσθενη Βασίλισσα Άννα (Ολίβια Κόλμαν) βρίσκεται στον θρόνο και η στενή της φίλη […]

Η Ευνοούμενη

H πολυαναμενόμενη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου που έχει σαρώσει τα βραβεία «Η Ευνοούμενη» έρχεται στις 7 Φεβρουαρίου στους κινηματογράφους.

Αρχές του 18ου αιώνα

Η Αγγλία βρίσκεται σε πόλεμο με τους Γάλλους. Παρόλα αυτά, οι αγώνες πάπιας και η κατανάλωση ανανά βρίσκονται στο απόγειό τους.

Η φιλάσθενη Βασίλισσα Άννα (Ολίβια Κόλμαν) βρίσκεται στον θρόνο και η στενή της φίλη Λαίδη Σάρα (Ρέιτσελ Βάις) κυβερνά τη χώρα στη θέση της, ενώ ταυτόχρονα φροντίζει για την υγεία και το απρόβλεπτο ταπεραμέντο της.

Όταν η νέα υπηρέτρια Άμπιγκεϊλ (Έμμα Στόουν) καταφτάνει, η γοητεία της την κάνει αμέσως αγαπητή στη Σάρα. Η Σάρα την παίρνει υπό την προστασία της και η Άμπιγκεϊλ βρίσκει μια ευκαιρία να επιστρέψει στις αριστοκρατικές της ρίζες. Καθώς οι τακτικές του πολέμου καταναλώνουν όλο τον χρόνο της Σάρα, η Άμπιγκεϊλ παίρνει τη θέση της ως η συντροφιά της Βασίλισσας.

Η φιλία τους της δίνει την ευκαιρία να κάνει πραγματικότητα τις φιλοδοξίες της και δεν θα αφήσει καμία γυναίκα, καμία πολιτική και κανένα κουνέλι να σταθούν εμπόδιο στον δρόμο της…

7 Φεβρουαρίου στους κινηματογράφους από την ODEON.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις