Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Σαρίδης: Έκανε την Ένωση Κεντρώων “άνω κάτω”, αλλά… δεν φεύγει τελικά
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σαρίδης: Έκανε την Ένωση Κεντρώων “άνω κάτω”, αλλά… δεν φεύγει τελικά

Τα έκανε μπάχαλο, άφησε τις φήμες να οργιάζουν αλλά… παραμένει στο κόμμα του ο Γιάννης Σαρίδης Ο βουλευτής που ψήφισε τον προϋπολογισμό της κυβέρνησης, ξεκαθαρίζει πως δεν αποχωρεί από την Ένωση Κεντρώων. Όπως διαβεβαίωσε σε δηλώσεις του, αμέσως μετά την θετική ψήφο που έδωσε στον προϋπολογισμό του 2019 ο κ. Σαρίδης «δεν υπάρχει περίπτωση ένταξής μου στον […]

Γιάννης-Σαρίδης.jpg

Τα έκανε μπάχαλο, άφησε τις φήμες να οργιάζουν αλλά… παραμένει στο κόμμα του ο Γιάννης Σαρίδης

Ο βουλευτής που ψήφισε τον προϋπολογισμό της κυβέρνησης, ξεκαθαρίζει πως δεν αποχωρεί από την Ένωση Κεντρώων.

Όπως διαβεβαίωσε σε δηλώσεις του, αμέσως μετά την θετική ψήφο που έδωσε στον προϋπολογισμό του 2019 ο κ. Σαρίδης «δεν υπάρχει περίπτωση ένταξής μου στον ΣΥΡΙΖΑ».

Παραδέχθηκε βέβαια ότι η αποδοχή της πρότασης νόμου που κατέθεσε ο ίδιος από την κυβέρνηση «είναι παράδειγμα ανοίγματος προς στο κέντρο».

Όπως ξεκαθάρισε μιλώντας στον ΑΝΤ1, το ότι ψήφισε τον προϋπολογισμό δεν σημαίνει ότι θα ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών.

«Έχω δηλώσει δεκάδες φορές ότι καταψηφίζω τη Συμφωνία των Πρεσπών, διαβάζοντας μόνο την πρώτη παράγραφο που κάνει λόγο για Βόρεια Μακεδονία», είπε σχετικά.

Όσο αφορά τη διαφοροποίησή του από την κομματική γραμμή της Ένωσης Κεντρώων, «πιστεύω στην ψήφο κατά συνείδηση, δεν πιστεύω ότι οι κομματικές γραμμές κάνουν καλό στη δημοκρατία μας».

“Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είναι χειροπιαστό παράδειγμα ανοίγματος προς το Κέντρο, η αποδοχή μιας πρότασης νόμου που βοηθάει τους συμπολίτες μας κι όχι οι μετεγγραφές οι οποίες γίνονται και συνοδεύονται αποκλειστικά από αλλαγή γνώμης και ούτε και το κλείσιμο, άνευ όρων, ενός ματιού”, δήλωσε ο κ. Σαρίδης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις