Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

09

Ιουνίου 2023

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Άγγελοι στην πόλη: Ολοήμερη γιορτή στο Εμπορικό Τρίγωνο του δήμου Αθηναίων
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγγελοι στην πόλη: Ολοήμερη γιορτή στο Εμπορικό Τρίγωνο του δήμου Αθηναίων

Χριστούγεννα στην Αθήνα – Άγγελοι στην πόλη: Την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου ολοήμερη γιορτή στο Εμπορικό Τρίγωνο του δήμου Αθηναίων Την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, το Εμπορικό Τρίγωνο του δήμου Αθηναίων υποδέχεται τα Χριστούγεννα! Επίκεντρο η πλατεία Αγίας Ειρήνης που μετατρέπεται σε σκηνή γιορτής, ενώ η πλατεία Καραμάνου να μας καλεί να διαβάσουμε όλοι μαζί. Καταστηματάρχες, κάτοικοι […]

Christmas-Lights-

Χριστούγεννα στην Αθήνα – Άγγελοι στην πόλη: Την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου ολοήμερη γιορτή στο Εμπορικό Τρίγωνο του δήμου Αθηναίων

Την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, το Εμπορικό Τρίγωνο του δήμου Αθηναίων υποδέχεται τα Χριστούγεννα!

Επίκεντρο η πλατεία Αγίας Ειρήνης που μετατρέπεται σε σκηνή γιορτής, ενώ η πλατεία Καραμάνου να μας καλεί να διαβάσουμε όλοι μαζί.

Καταστηματάρχες, κάτοικοι και επισκέπτες του Εμπορικού Τριγώνου θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στις παρακάτω δράσεις: 

10:00 -14:00

Η Κινητή Βιβλιοθήκη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων, που λειτουργεί στο πλαίσιο της Αθήνα 2018 Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου, με δωρητή το Ίδρυμα Νιάρχος, θα βρίσκεται στην πλατεία Καραμάνου, στη συμβολή των οδών Αθηνάς και Βύσσης, σε μία από τις εισόδους του Εμπορικού Τριγώνου.

15.00

Το Πρόγραμμα Πιλοτικής Αναβάθμισης του Εμπορικού Τριγώνου του δήμου Αθηναίων, που υλοποιείται με αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, συνεργάζεται για άλλη μία φορά με την οργάνωση «Μπορούμε», στηρίζοντας το μήνυμα «Καμία μερίδα φαγητού χαμένη».

Με την πολύτιμη συνδρομή της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδοςκαι με την υποστήριξη της Ένωσης Καταστηματαρχών Οπωροπωλών Πλατείας Βαρβακείου Αγοράς Αθηνών, σεφ και εθελοντές θα προσφέρουν εδέσματα στην πλατεία Αγίας Ειρήνης. Επίσης, καταστηματάρχες της πλατείας προσφέρουνζεστό κρασί και χριστουγεννιάτικα γλυκά σε όσους βρεθούν κοντά μας.

18.00

Καταστηματάρχες και επαγγελματίες του Εμπορικού Τριγώνου στολίζουν το δέντρο του δήμου Αθηναίων στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, το οποίο, αντί για μπάλες και γιρλάντες, θα γεμίσει με επαγγελματικές κάρτες, τονίζοντας, για άλλη μια φορά, τη σημασία του ιστορικού και παραδοσιακού εμπορικού χαρακτήρα της γειτονιάς μας.

Ταυτόχρονα, ένα δεύτερο χριστουγεννιάτικο δέντρο θα περιμένει τους Αθηναίους και τους επισκέπτες στην οδό Μιλτιάδου, που επίσης θα στολιστεί με επαγγελματικές κάρτες του Εμπορικού Τριγώνου.

19.00

Η εορταστική ημέρα θα κλείσει με συναυλία της Big Band του δήμου Αθηναίων, η οποία, θα μας κάνει παρέα με τους ήχους των Χριστουγέννων και όχι μόνο.

Παράλληλα, η έκθεση «Μικρή συλλογή στις βιτρίνες», από τη συλλογή της Cheapart, θα εμφανίζεται σε εμπορικά καταστήματα των οδών Αιόλου, Καΐρη, Πολυκλείτου και Βύσσης, τα οποία σας καλούμε να ανακαλύψετε.

Σας περιμένουμε όλες και όλους για να ανταλλάξουμε ευχές για τα Χριστούγεννα και το 2019 που πλησιάζει.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ:

10.00-14.00, Πλατεία Καραμάνου / Κινητή Βιβλιοθήκη του ΟΠΑΝΔΑ

15.00-17.00, Πλατεία Αγίας Ειρήνης / «Καμία μερίδα φαγητού χαμένη», με την οργάνωση «Μπορούμε», τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος, με την υποστήριξη της Ένωσης Καταστηματαρχών Οπωροπωλών Πλατείας Βαρβακείου Αγοράς Αθηνών

18.00, Πλατεία Αγίας Ειρήνης / Στολισμός χριστουγεννιάτικου δέντρου

19.00-20.00, Πλατεία Αγίας Ειρήνης / Συναυλία της Big Band

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις