Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΓΥΝΑΙΚΑ / Ένα trick με την τσάντα και τα παπούτσια, για να έχεις ασυναγώνιστο στυλ
ΓΥΝΑΙΚΑ

Ένα trick με την τσάντα και τα παπούτσια, για να έχεις ασυναγώνιστο στυλ

Για να έχεις ένα στιλάτο και κομψό look, δεν έχουν σημασία τα ρούχα, όσο ο συνδυασμός τους και ειδικά της τσάντας και των παπουτσιών. Η λογική ίδιο χρώμα σε τσάντα και παπούτσια είναι πια ξεπερασμένη και βαρετή, εκτός βέβαια αν μιλάμε για το μαύρο που θέλοντας και μη πρωταγωνιστεί στη ντουλάπα μας. Το ίδιο ακριβώς […]

Για να έχεις ένα στιλάτο και κομψό look, δεν έχουν σημασία τα ρούχα, όσο ο συνδυασμός τους και ειδικά της τσάντας και των παπουτσιών.

Η λογική ίδιο χρώμα σε τσάντα και παπούτσια είναι πια ξεπερασμένη και βαρετή, εκτός βέβαια αν μιλάμε για το μαύρο που θέλοντας και μη πρωταγωνιστεί στη ντουλάπα μας.

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τη νοοτροπία της ίδιας υφής.

Όπως ξεχωρίζετε ένα βραδινό ντύσιμο από ένα αθλητικό ή casual, το ίδιο κάντε και με τις τσάντες που θα συνδυάσετε με παπούτσια ίδιας λογικής.

Δηλαδή ένα ζευγάρι βραδινές γόβες από σατέν, ταιριάζουν τέλεια με ένα μικρό βραδινό τσαντάκι.

Αποτέλεσμα εικόνας για RED BAG WINTER OUTFIT Αποτέλεσμα εικόνας για RED BAG WINTER OUTFIT Αποτέλεσμα εικόνας για RED BAG WINTER OUTFIT Αποτέλεσμα εικόνας για RED BAG WINTER OUTFIT Αποτέλεσμα εικόνας για RED BAG WINTER OUTFIT Αποτέλεσμα εικόνας για RED BAG WINTER OUTFIT
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις