Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

07

Αυγούστου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Κατά του δημοσίου στρέφεται η 19χρονη που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα
ΕΛΛΑΔΑ

Κατά του δημοσίου στρέφεται η 19χρονη που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα

Κατά του δημοσίου φαίνεται ότι θα στραφεί η 19χρονη που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα στο πρόσωπο, κατά τη διάρκεια επεισοδίων που είχαν ξεσπάσει στην πορεία στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, στο Αγρίνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας agriniopress, η αγωγή της θα είναι εναντίον των αρχών που ήταν επιφορτισμένες με την ασφάλεια των πολιτών. Σημειώνεται ότι […]

Αποτέλεσμα εικόνας για αγρίνιο 19χρονη φωτοβολίδα

Κατά του δημοσίου φαίνεται ότι θα στραφεί η 19χρονη που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα στο πρόσωπο, κατά τη διάρκεια επεισοδίων που είχαν ξεσπάσει στην πορεία στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, στο Αγρίνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας agriniopress, η αγωγή της θα είναι εναντίον των αρχών που ήταν επιφορτισμένες με την ασφάλεια των πολιτών.

Σημειώνεται ότι η κοπέλα έχει ήδη υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις, η μία διάρκειας επτά ωρών ενώ εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Χατζηκώστα, καθώς είχε τραυματιστεί σοβαρά στο πρόσωπο.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγρινίου που ασχολούνται με την υπόθεση έχουν υλικό που αποδεικνύει τη ρίψη του αντικειμένου (φωτοβολίδας) από άγνωστο προς το παρόν άτομο, από κάποιου είδους μηχανισμό εκτόξευσης του κρατούσε. Θεωρούν δεδομένο επίσης πως το αντικείμενο αυτό, τραυμάτισε την νεαρή. Υπάρχει και σχετική μαρτυρία προσώπου που βρίσκονταν δίπλα της. Η ίδια δεν θυμάται τίποτε.

Η οικογένεια της 19χρονης είναι πεπεισμένη πως οι αρχές ασφάλειας δεν έκαναν καλά της δουλειά τους και δεν μπόρεσαν να ελέγξουν την κατάσταση με αποτέλεσμα μεγάλο μέρος του Αγρινίου να μετατραπεί σε πεδίο μάχης, με τα γνωστά αποτελέσματα.

Παράλληλα, εκφράζονται ερωτηματικά για τις έρευνες ως προς τον εντοπισμό του άγνωστου δράστη, ότι δηλαδή δεν έγιναν εκείνες οι άμεσες ενέργειες με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις