Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πορεία κατά του φασισμού, με μια 19χρονη τραυματισμένη – Η στιγμή που φωτοβολίδα χτυπάει το κορίτσι (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία κατά του φασισμού, με μια 19χρονη τραυματισμένη – Η στιγμή που φωτοβολίδα χτυπάει το κορίτσι (vid)

Τη στιγμή που φωτοβολίδα ευθείας βολής χτυπά την 19χρονη, κατά τη διάρκεια πορείας για τα πέντε χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Αγρίνιο κατέγραψε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα. Το κορίτσι τραυματίστηκε πολύ σοβαρά, κυρίως στο πρόσωπο και νοσηλεύεται ακόμη στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα Ιωαννίνων». Δεν κινδυνεύει η ζωή της, ωστόσο έχει υποστεί σοβαρά […]

ΜΑΤ-ΠΟΡΕΙΑ.jpg

Φωτο αρχείου

Τη στιγμή που φωτοβολίδα ευθείας βολής χτυπά την 19χρονη, κατά τη διάρκεια πορείας για τα πέντε χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Αγρίνιο κατέγραψε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Το κορίτσι τραυματίστηκε πολύ σοβαρά, κυρίως στο πρόσωπο και νοσηλεύεται ακόμη στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα Ιωαννίνων».

Δεν κινδυνεύει η ζωή της, ωστόσο έχει υποστεί σοβαρά κρανιακά κατάγματα: Έχει πολλά σπασμένα δόντια, σπασμένη μύτη και η διαδικασία της αποκατάστασης του προσώπου της αναμένεται μακρά και επώδυνη.

Στο βίντεο, που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, φαίνεται άγνωστος να εκτοξεύει τη φωτοβολίδα, η οποία διασχίζει όλη την πλατεία, περνά ανάμεσα από κόσμο και τελικά χτυπά την 19χρονη, η οποία καθόταν στο παγκάκι και δεν είχε καμία σχέση με την πορεία.

Οι φωτοβολίδες αυτές είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες – αν μάλιστα χτυπήσουν κάπου, μπορούν να κατευθυνθούν προς διάφορες κατευθύνσεις, κάτι που σημαίνει ότι από καθαρή τύχη δεν υπήρξε άλλο θύμα στην πλατεία, που ήταν γεμάτη κόσμο.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες προσπαθούν μέσα από το βίντεο αυτό και από άλλα που έχουν στην κατοχή τους να εντοπίσουν τον δράστη ή τους δράστες.

Την ίδια ώρα, η υγεία της 19χρονης βελτιώνεται, οι γιατροί της χορηγούν αντιβίωση, ενώ υποχωρούν και τα οιδήματα στο πρόσωπό της. Σήμερα θα υποβληθεί στην πρώτη χειρουργική επέμβαση και, αν όλα πάνε καλά, είναι πιθανό να πάρει εξιτήριο μέσα στην εβδομάδα.

Την οργή του για το σοβαρό τραυματισμό της αδελφής του εξέφρασε με μια ανάρτησή του στο facebook ο αδελφός της Μαρίας. Ο νεαρός γράφει ότι φασισμός είναι αυτό που συνέβη στην αδελφή του.

Ειδικότερα, έγραψε: Φασισμός, αναρχοάπλυτα που αγοράζετε τα τσιγαριλίκια και τις φωτοβολίδες με τα λεφτά του μπαμπά, είναι να τρώει φωτοβολίδα στο κεφάλι η ίδια μου η αδελφή, επειδή έτυχε να βρίσκεται στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή. Σε αυτή την κοινωνία ζούμε.

foto-aderfos-marias

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις