Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Νοεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Το μεγάλο come back της Άντζελας Γκερέκου
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Το μεγάλο come back της Άντζελας Γκερέκου

Την επιστροφή της στα καλλιτεχνικά δρώμενα σχεδιάζει η Άντζελα Γκερέκου. Δεκατέσσερα χρόνια μετά την τελευταία της εμφάνιση στην τηλεοπτική σειρά του Κώστα Κουτσομύτη «Τα παιδιά της Νιόβης», η πρώην υφυπουργός Πολιτισμού θα εμφανιστεί στο Ηρώδειο με την παράσταση «Έρωτες και θρήνοι γυναικών». Το Ίδρυμα Σπίτι του Ηθοποιού, ο πολιτιστικός οργανισμός Sound & Picture Theatre Production […]

antzela-gerekou

Την επιστροφή της στα καλλιτεχνικά δρώμενα σχεδιάζει η Άντζελα Γκερέκου.

Δεκατέσσερα χρόνια μετά την τελευταία της εμφάνιση στην τηλεοπτική σειρά του Κώστα Κουτσομύτη «Τα παιδιά της Νιόβης», η πρώην υφυπουργός Πολιτισμού θα εμφανιστεί στο Ηρώδειο με την παράσταση «Έρωτες και θρήνοι γυναικών».

Το Ίδρυμα Σπίτι του Ηθοποιού, ο πολιτιστικός οργανισμός Sound & Picture Theatre Production και ο σκηνοθέτης Πάνος Αγγελόπουλος παρουσιάζουν για μία και μοναδική παράσταση το έργο «ΕΡΩΤΕΣ & ΘΡΗΝΟΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ», από τις επτά γυναικείες επιβλητικές μορφές, τα ονόματα των οποίων είναι και οι τίτλοι από τις τραγωδίες του Ευριπίδη «Άλκηστη», «Ανδρομάχη», «Μήδεια», «Ιφιγένεια», «Ελένη», «Εκάβη» και «Ηλέκτρα» στον εμβληματικό χώρο του Ωδείου Ηρώδου του Αττικού, την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 9:00.

Αποτέλεσμα εικόνας για Έρωτες και θρήνοι γυναικών

Τα έσοδα θα διατεθούν στο Ίδρυμα το Σπίτι του Ηθοποιού.  H Άντζελα Γκερέκου και άλλες έξι σημαντικές κυρίες και νεότερες ηθοποιοί του θεάτρου, όπως η Άννα Φόνσου, η Κατερίνα Διδασκάλου, η Θεοδώρα Τζήμου, η Βασιλική Τρουφάκου, η Κατερίνα Μισιχρόνη και η Μυρτώ Γκόνη, θα υποδυθούν επτά γυναικείους επιβλητικούς ρόλους από τις τραγωδίες του Ευριπίδη: Την «Άλκηστη», την «Ανδρομάχη», τη «Μήδεια», την «Ιφιγένεια», την «Ελένη», την «Εκάβη» και την «Ηλέκτρα».
Συμμετέχει ομάδα χορού από 20 ηθοποιούς.

ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ» 

ΚΥΡΙΑΚΗ 16 Σεπτεμβρίου 2018 

ΕΡΩΤΕΣ & ΘΡΗΝΟΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ από τις τραγωδίες του Ευριπίδη, «Άλκηστη», «Ανδρομάχη» «Μήδεια», «Ιφιγένεια», «Ελένη», «Εκάβη», «Ηλέκτρα»

Σκηνοθεσία: Πάνος Αγγελόπουλος

Δείτε ακόμη:

Βοσκοπουλος στο Ηρωδειο

60 χρόνια Τόλης Βοσκόπουλος: Μια μοναδική συναυλία στο Ηρώδειο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις