Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΓΥΝΑΙΚΑ / Τι είναι αυτό το τόνερ, που έχεις τόση ανάγκη
ΓΥΝΑΙΚΑ

Τι είναι αυτό το τόνερ, που έχεις τόση ανάγκη

Τα τόνερ περιέχουν νερό, μόρια υδρογόνου και οξυγόνο. Μπορεί, επίσης να περιέχουν το τεϊόδεντρο, τσάι, τριαντάφυλλο, σαλικυλικό οξύ και πολλά ακόμα βασικά συστατικά που βοηθούν στην ενυδάτωση ή στην αντιγήρανση της επιδερμίδας σου. Το τόνερ το τοποθετείς στην επιδερμίδα σου μετά τον καθαρισμό και πριν τα σέρουμ ή την ενυδατική κρέμα σου. Το τόνερ δεν το […]

Τα τόνερ περιέχουν νερό, μόρια υδρογόνου και οξυγόνο.

Μπορεί, επίσης να περιέχουν το τεϊόδεντρο, τσάι, τριαντάφυλλο, σαλικυλικό οξύ και πολλά ακόμα βασικά συστατικά που βοηθούν στην ενυδάτωση ή στην αντιγήρανση της επιδερμίδας σου.

Το τόνερ το τοποθετείς στην επιδερμίδα σου μετά τον καθαρισμό και πριν τα σέρουμ ή την ενυδατική κρέμα σου. Το τόνερ δεν το χρησιμοποιείς με τα χέρια σου, αλλά βάζεις λίγες σταγόνες σε ένα βαμβάκι και στην συνέχεια κάνεις tap-tap στην επιδερμίδα, έτσι ώστε να καθαρίσεις το δέρμα σου από τυχόν ακαθαρσίες που δεν έφυγαν με το καθαριστικό gel ή mouse.

Αποτέλεσμα εικόνας για επιδερμιδα περιποιηση

Παράλληλα, βοηθάει να εισχωρήσουν καλύτερα το σέρουμ και οι κρέμες στις πιο βαθιές στοιβάδες τις επιδερμίδας σου.

Τα τόνερ τα τοποθετείς στην επιδερμίδα σου τις πρωινές και νυχτερινές ώρες όταν καθαρίζεις το πρόσωπο σου. Εάν είσαι από τα κορίτσια που τεμπελιάζουν, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μόνο το βραδύ για να καθαρίσεις πιο καλά το δέρμα σου και να εισχωρήσουν καλύτερα οι κρέμες νυχτός σε αυτό.

Θα δεις μεγάλη τη διάφορα από το πρώτη μέρα, εάν καθιερώσεις τα τόνερ στην νυχτερινή ρουτίνα ομορφιάς σου!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις