Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Τι άλλαξε στο Viber
PLUS

Τι άλλαξε στο Viber

Μεγάλες αλλαγές έγιναν στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Viber. Τα μηνύματα αποστέλλονται και παραδίδονται σε διπλάσια ταχύτητα και γίνονται άμεσες ενημερώσεις κατάστασης αποστολής μηνύματος. Παράλληλα, τo Viber ταυτόχρονα άλλαξε το σχεδιασμό της πλατφόρμας. Δείτε τι προσφέρει η νέα εμπειρία: Άμεση ειδοποίηση κατάστασης αποστολής μηνύματος: Τα νέα εικονίδια για την κατάσταση αποστολής μηνυμάτων αντανακλούν τη νέα λειτουργία […]

Μεγάλες αλλαγές έγιναν στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Viber. Τα μηνύματα αποστέλλονται και παραδίδονται σε διπλάσια ταχύτητα και γίνονται άμεσες ενημερώσεις κατάστασης αποστολής μηνύματος. Παράλληλα, τo Viber ταυτόχρονα άλλαξε το σχεδιασμό της πλατφόρμας. Δείτε τι προσφέρει η νέα εμπειρία:

  • Άμεση ειδοποίηση κατάστασης αποστολής μηνύματος: Τα νέα εικονίδια για την κατάσταση αποστολής μηνυμάτων αντανακλούν τη νέα λειτουργία γρήγορης αποστολής. Τώρα μπορείτε να δείτε άμεσα εάν ο παραλήπτης έχει διαβάσει το μήνυμά σας:✓ σημαίνει ότι το μήνυμά σας έχει σταλεί, ✓✓ σημαίνει ότι το μήνυμά σας έχει παραδοθεί στο τηλέφωνο του παραλήπτη και ✓✓(με μωβ χρώμα) σημαίνει ότι ο παραλήπτης έχει δει το μήνυμά σας.
  • Μεγαλύτερα και πιο φωτεινά «συννεφάκια» μηνυμάτων: Δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση και προσοχή στο περιεχόμενο των συνομιλιών το Viber ντύνει με φωτεινότερο χρώμα την οθόνη chat και μεγεθύνει τα «συννεφάκια»μηνυμάτων, ώστε να εμφανίζουν πιο πολύ περιεχόμενο και οι χρήστες να μπορούν να βλέπουν περισσότερα σε μια ματιά.
  • Ευκολότερη και πιο γρήγορη αποστολή GIF, φωτογραφιών και βίντεο: Μια εικόνα αξίζει χίλιες λέξεις! Και σε ποιον δεν αρέσει να μοιράζεται φωτογραφίες με τους φίλους και την οικογένειά του. Τώρα, όταν λαμβάνετε φωτογραφίες ή βίντεο, αυτά θα εμφανίζονται στην οθόνη συνομιλίας σε μεγαλύτερες μικρογραφίες υψηλότερης ποιότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αθήνα-Θεσσαλονίκη σε 3 ώρες και 20 λεπτά

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις