Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μύκονος: Όσα έγιναν στη συναυλία του Ρέμου – “Ήμουν σε δίλημμα” (vid)
LIFESTYLE

Μύκονος: Όσα έγιναν στη συναυλία του Ρέμου – “Ήμουν σε δίλημμα” (vid)

Χλιδή και πλήθος κόσμου στη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στην Μύκονο. Η συναυλία του αυτή, η οποία μετά τις φονικές πυρκαγιές της Δευτέρας προσέλαβε χαρακτήρα αλληλεγγύης, καθώς όπως αποφασίστηκε μέρος των εσόδων θα πάει στις οικογένειες των θυμάτων και στους πληγέντες. Για τον σκοπό αυτό είχαν τοποθετηθεί σε εμφανή σημεία πανό και φυλλάδια με τις […]

Αντώνης Ρέμος

Χλιδή και πλήθος κόσμου στη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στην Μύκονο.

Η συναυλία του αυτή, η οποία μετά τις φονικές πυρκαγιές της Δευτέρας προσέλαβε χαρακτήρα αλληλεγγύης, καθώς όπως αποφασίστηκε μέρος των εσόδων θα πάει στις οικογένειες των θυμάτων και στους πληγέντες.

Για τον σκοπό αυτό είχαν τοποθετηθεί σε εμφανή σημεία πανό και φυλλάδια με τις απαραίτητες πληροφορίες για την κατάθεση χρηματικής αρωγής από τους επισκέπτες προς τους πυρόπληκτους αναγράφοντας τον ειδικό λογαριασμό του Δήμου Μαραθώνα.

Ο Αντώνης Ρέμος ζήτησε την οικονομική ενίσχυση όλων και αποκάλυψε πως βρισκόταν σε δίλημμα για την ακύρωση ή όχι της συναυλίας, αλλά αποφάσισε να γίνει με σκοπό την παροχή οικονομικής βοήθειας στους πυρόπληκτους.

Στο πλευρό του ο Αιγύπτιος Amr Diab, o οποίος άνοιξε το καλλιτεχνικό μέρος της βραδιάς και ξεσήκωσε τους Άραβες και Τούρκους κροίσους και τις πανέμορφες συνοδούς.

Μεγάλοι απόντες από την φετινή συναυλία ήταν οι Έλληνες επώνυμοι.

Ο ερμηνευτής τραγούδησε όλες τις μεγάλες του επιτυχίες, ενώ ανακοίνωσε από μικροφώνου ότι η προσφορά του κοινού για τους πυρόπληκτους έφτασε στο διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 200.000 ευρώ.

Η ρεπόρτερ του Mykonos Live TV Ελίζαμπεθ Ελετσί:

Δείτε ακόμη: 

Επίθεση στον Ρέμο: Ποιος ξεφτιλισμένος Έλληνας θα χοροπηδάει με σαμπάνιες;

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις