Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Καταγγελία 22χρονης – Την βίαζαν 40 άνδρες επί ημέρες!
ΚΟΣΜΟΣ

Καταγγελία 22χρονης – Την βίαζαν 40 άνδρες επί ημέρες!

Μια νέα, φρικτή υπόθεση βιασμού απασχολεί τις αρμόδιες Αρχές. Η 22χρονη κατήγγειλε ότι 40 άνδρες την βίαζαν επί τέσσερις ημέρες σε ξενοδοχείο στην Ινδία, όπου είχε πάει για να ζητήσει δουλειά. Όπως εξήγησε στην αστυνομία, μια γνωστή της υποσχέθηκε ότι θα της έβρισκε δουλειά στο ξενοδοχείο αυτό, στο κρατίδιο Χαριάνα. Βίαζαν ανήλικη για μήνες – Συνελήφθησαν 18 […]

Μια νέα, φρικτή υπόθεση βιασμού απασχολεί τις αρμόδιες Αρχές.

Η 22χρονη κατήγγειλε ότι 40 άνδρες την βίαζαν επί τέσσερις ημέρες σε ξενοδοχείο στην Ινδία, όπου είχε πάει για να ζητήσει δουλειά.

Όπως εξήγησε στην αστυνομία, μια γνωστή της υποσχέθηκε ότι θα της έβρισκε δουλειά στο ξενοδοχείο αυτό, στο κρατίδιο Χαριάνα.

Βίαζαν ανήλικη για μήνες – Συνελήφθησαν 18 άτομα

Όμως αντί να την προσλάβουν, την κράτησαν αιχμάλωτη, την νάρκωσαν και την βίαζαν, σύμφωνα με τον αξιωματικό της αστυνομίας Ρατζεντάρ Κουμάρ Μίνα.

Μάλιστα, τρεις κατώτεροι αξιωματικοί της αστυνομίας τέθηκαν σε διαθεσιμότητα γιατί επέδειξαν αμέλεια και δεν ενημέρωσαν τους ανωτέρους τους για αυτή την υπόθεση.

Ο ιδιοκτήτης και ο διαχειριστής ενός ξενοδοχείου συνελήφθησαν.

Στα χέρια της αστυνομίας – Κακοποιούσε και βίαζε ανήλικα παιδιά

Πάντως, η συγκεκριμένη υπόθεση μεγαλώνει τη μακρά λίστα σεξουαλικών επιθέσεων που έχουν καταγραφεί το τελευταίο διάστημα στην Ινδία.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, περίπου 110 βιασμοί καταγγέλλονται καθημερινά στις Αρχές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις