Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Βίαζαν ανήλικη για μήνες – Συνελήφθησαν 18 άτομα
ΚΟΣΜΟΣ

Βίαζαν ανήλικη για μήνες – Συνελήφθησαν 18 άτομα

Δεκαοκτώ άνθρωποι συνελήφθησαν για τον βιασμό μιας 12χρονης για εφτά μήνες. Οι συλληφθέντες, ανάμεσα στους οποίους είναι φρουροί ασφαλείας, συντηρητές ανελκυστήρων και υδραυλικοί, εμφανίστηκαν σήμερα (17/7) ενώπιον δικαστηρίου στην πόλη Τσενάι της Ινδίας. Στα χέρια της αστυνομίας – Κακοποιούσε και βίαζε ανήλικα παιδιά Όλοι τους εργάζονταν σε ένα συγκρότημα κατοικιών, όπου διέμενε η έφηβη. Όπως […]

Δεκαοκτώ άνθρωποι συνελήφθησαν για τον βιασμό μιας 12χρονης για εφτά μήνες.

Οι συλληφθέντες, ανάμεσα στους οποίους είναι φρουροί ασφαλείας, συντηρητές ανελκυστήρων και υδραυλικοί, εμφανίστηκαν σήμερα (17/7) ενώπιον δικαστηρίου στην πόλη Τσενάι της Ινδίας.

Στα χέρια της αστυνομίας – Κακοποιούσε και βίαζε ανήλικα παιδιά

Όλοι τους εργάζονταν σε ένα συγκρότημα κατοικιών, όπου διέμενε η έφηβη. Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, οι κατηγορούμενοι νάρκωναν την ανήλικη και στη συνέχεια την οδηγούσαν σε άδεια διαμερίσματα του συγκροτήματος και την βίαζαν.

Δημοσιεύματα των τοπικών μέσων ενημέρωσης ανέφεραν ότι την απειλούσαν με μαχαίρια και ότι της έλεγαν πως θα δημοσιοποιούσαν βίντεο με τις επιθέσεις αν το έλεγε σε κάποιον.

«Μας βίαζαν διαδοχικά στην ίδια παραλία»

Ωστόσο, το θύμα το εκμυστηρεύθηκε στη μεγαλύτερη αδελφή του. Έτσι, η οικογένειά της έκανε σχετική καταγγελία και οι αρμόδιες Αρχές τους συνέλαβαν με τις κατηγορίες του βιασμού, της απόπειρας ανθρωποκτονίας και του εκφοβισμού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις