Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τιμή μετά θάνατον στον σμηναγό Γιώργο Μπαλταδώρο (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Τιμή μετά θάνατον στον σμηναγό Γιώργο Μπαλταδώρο (vid)

Ο βαθμός του Αντιπτεράρχου απονεμήθηκε μετά θάνατον στον Σμηναγό Γιώργο Μπαλταδώρο από το Μορφοβούνι Καρδίτσας, με Προεδρικό Διάταγμα και έπειτα από σχετική εισήγηση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου. Ο Γιώργος Μπαλταδώρος ήταν ο πιλότος του μοιραίου Mirage 2000 – 5 που έπεσε το μεσημέρι της Πέμπτης 12/4, εννέα μίλια βορειοανατολικά της Σκύρου. Γιώργος Μπαλταδώρος: Η τελευταία […]

Ο βαθμός του Αντιπτεράρχου απονεμήθηκε μετά θάνατον στον Σμηναγό Γιώργο Μπαλταδώρο από το Μορφοβούνι Καρδίτσας, με Προεδρικό Διάταγμα και έπειτα από σχετική εισήγηση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου.

Ο Γιώργος Μπαλταδώρος ήταν ο πιλότος του μοιραίου Mirage 2000 – 5 που έπεσε το μεσημέρι της Πέμπτης 12/4, εννέα μίλια βορειοανατολικά της Σκύρου.

Γιώργος Μπαλταδώρος: Η τελευταία πράξη του δράματος (pics – vid)

Ο «φύλακας άγγελος» του Αιγαίου χάθηκε σε ηλικία 34 ετών αφήνοντας πίσω τη σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά, ηλικίας 6 και 8 ετών.

Στο μνημόσυνο του περασμένου Μαϊου, το παρών έδωσε ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχος Γεώργιος Μπλιούμης, φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοι του Γιώργου ο οποίος θα ζει για πάντα μέσα στις καρδιές όλων των Ελλήνων ως ένα από τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που κοσμούν πλέον το πάνθεον των Ηρώων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις