Τιμή μετά θάνατον στον σμηναγό Γιώργο Μπαλταδώρο (vid)

ΕΛΛΑΔΑ

Τιμή μετά θάνατον στον σμηναγό Γιώργο Μπαλταδώρο (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Ο βαθμός του Αντιπτεράρχου απονεμήθηκε μετά θάνατον στον Σμηναγό Γιώργο Μπαλταδώρο από το Μορφοβούνι Καρδίτσας, με Προεδρικό Διάταγμα και έπειτα από σχετική εισήγηση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου. Ο Γιώργος Μπαλταδώρος ήταν ο πιλότος του μοιραίου Mirage 2000 – 5 που έπεσε το μεσημέρι της Πέμπτης 12/4, εννέα μίλια βορειοανατολικά της Σκύρου. Γιώργος Μπαλταδώρος: Η τελευταία […]

14.07.2018 | 15:57

Ο βαθμός του Αντιπτεράρχου απονεμήθηκε μετά θάνατον στον Σμηναγό Γιώργο Μπαλταδώρο από το Μορφοβούνι Καρδίτσας, με Προεδρικό Διάταγμα και έπειτα από σχετική εισήγηση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου.

Ο Γιώργος Μπαλταδώρος ήταν ο πιλότος του μοιραίου Mirage 2000 – 5 που έπεσε το μεσημέρι της Πέμπτης 12/4, εννέα μίλια βορειοανατολικά της Σκύρου.

Γιώργος Μπαλταδώρος: Η τελευταία πράξη του δράματος (pics – vid)

Ο «φύλακας άγγελος» του Αιγαίου χάθηκε σε ηλικία 34 ετών αφήνοντας πίσω τη σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά, ηλικίας 6 και 8 ετών.

Στο μνημόσυνο του περασμένου Μαϊου, το παρών έδωσε ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχος Γεώργιος Μπλιούμης, φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοι του Γιώργου ο οποίος θα ζει για πάντα μέσα στις καρδιές όλων των Ελλήνων ως ένα από τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που κοσμούν πλέον το πάνθεον των Ηρώων.

Exit mobile version