Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / «Θρίλερ» με εκτροχιασμό τρένου – Δεκάδες τραυματίες
ΚΟΣΜΟΣ

«Θρίλερ» με εκτροχιασμό τρένου – Δεκάδες τραυματίες

Τουλάχιστον 55 άνθρωποι τραυματίστηκαν σήμερα όταν μια επιβατική αμαξοστοιχία εκτροχιάστηκε σε περιοχή νότια του Καΐρου. Όπως έγινε γνωστό από τον αξιωματούχο του υπουργείου Υγείας, Άχμεντ Μοχέι, ο οποίος μίλησε στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο: «στην πλειονότητά τους πρόκειται για μικρο-τραυματισμούς». Εκτροχιασμός τρένου – Πληροφορίες για πολλούς νεκρούς Τρεις συρμοί της αμαξοστοιχίας με κατεύθυνση την επαρχία Κένα […]

Τουλάχιστον 55 άνθρωποι τραυματίστηκαν σήμερα όταν μια επιβατική αμαξοστοιχία εκτροχιάστηκε σε περιοχή νότια του Καΐρου.

Όπως έγινε γνωστό από τον αξιωματούχο του υπουργείου Υγείας, Άχμεντ Μοχέι, ο οποίος μίλησε στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο: «στην πλειονότητά τους πρόκειται για μικρο-τραυματισμούς».

Εκτροχιασμός τρένου – Πληροφορίες για πολλούς νεκρούς

Τρεις συρμοί της αμαξοστοιχίας με κατεύθυνση την επαρχία Κένα εκτροχιάστηκαν, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων MENA επικαλούμενο ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Εσωτερικών.

Την ίδια ώρα, ο δημόσιος εισαγγελέας Νάμπιλ Σάντεκ διέταξε τη διενέργεια έρευνας για το ατύχημα, οι συνθήκες του οποίου παραμένουν έως αυτή τη στιγμή αδιευκρίνιστες.

Εκτροχιασμός τρένου: Ανεβαίνει ο αριθμός των νεκρών (pics)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις