Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ο Μητσοτάκης προμηνύει «νέο κύκλο λιτότητας»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μητσοτάκης προμηνύει «νέο κύκλο λιτότητας»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαρακτηρίζει «αχρείαστα» τα μέτρα με τα οποία επιβαρύνθηκε η Ελλάδα, σε συνέντευξη του στην DW. Όπως αναφέρει στην συνέντευξη του στο γερμανικό περιοδικό, πρόκειται για μέτρα τα οποία «θα μειώσουν και άλλο τις συντάξεις, θα μειώσουν το αφορολόγητο και θα επιβάλουν άλλον ένα κύκλο λιτότητας σε μια ήδη ταλαιπωρημένη ελληνική κοινωνία». «Βολές» […]

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαρακτηρίζει «αχρείαστα» τα μέτρα με τα οποία επιβαρύνθηκε η Ελλάδα, σε συνέντευξη του στην DW.

Όπως αναφέρει στην συνέντευξη του στο γερμανικό περιοδικό, πρόκειται για μέτρα τα οποία «θα μειώσουν και άλλο τις συντάξεις, θα μειώσουν το αφορολόγητο και θα επιβάλουν άλλον ένα κύκλο λιτότητας σε μια ήδη ταλαιπωρημένη ελληνική κοινωνία».

«Βολές» Μητσοτάκη εναντίον Τσίπρα από τις Βρυξέλλες

Παράλληλα, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταλογίζει αυτό το επιπρόσθετο βάρος στην «περιπέτεια των κυρίων Τσίπρα και Καμμένου».

Συγκεκριμμένα ο πρόεδρος της ΝΔ κάνει λόγο για ένα νέο κύκλο λιτότητας που φέρνουν τα μέτρα που έχουν ήδη ψηφίσει οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ.

Λεβέντης για Τσίπρα και Κοτζιά: «Δεν τους τιμά η υπογραφή»

Απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στην αντίθεσή του για την συμφωνία των Πρεσπών.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε «Η κυβέρνηση δέχθηκε μακεδονική εθνότητα και γλώσσα που δεν είχε αποδεχθεί καμία άλλη ελληνική κυβέρνηση», προσθέτοντας πάντως ότι εφόσον αυτή η συμφωνία κυρωθεί, θα είναι δύσκολο να ανατραπεί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις